NL/EN

Ooglidcorrectie

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Overhangende oogleden worden veroorzaakt door overtollige huid boven de oogleden. Niet alleen kunnen overhangende ogen een zwaar gevoel boven je ogen geven; ook zorgen hangende oogleden ervoor dat je vermoeider uit je ogen kijkt dan je bent.

Met een ooglidcorrectie is dit probleem relatief eenvoudig en snel te behandelen. Bij Ageworth zijn we gespecialiseerd in ooglidcorrecties en helpen we je graag aan een frissere, meer uitgeruste uitstraling. We gaan bij een ooglidcorrectie te werk volgens een persoonlijk behandelplan, zodat je verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces van een ooglidcorrectie behandeling

Een ooglidcorrectie wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de ooglidcorrectie met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Soms kan het zijn dat je voor een ooglidcorrectie komt, maar de arts aan de hand van jouw situatie beoordeelt dat een wenkbrauwlift een betere optie is. Tijdens de intake adviseren we je eerlijk en kundig en stellen we een behandelplan op waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De ooglidcorrectie behandeling

Elke behandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna wordt de huid van de oogleden verdoofd door middel van kleine injecties. Deze voel je, maar zijn niet pijnlijk. Na het verdoven tekent de cosmetisch arts de te verwijderen huid af, aan de hand van het behandelplan. De cosmetisch arts zal het teveel aan huid en eventueel overtollig vet vervolgens wegsnijden. Dit gebeurt in de oogplooi, zodat het litteken niet zichtbaar is. Als laatste stap wordt de incisie gehecht met fijne hechtdraad en worden de oogleden afgeplakt met kleine pleisters. Na een kort rustmoment en het toelichten van alle nazorgtips kan je weer naar huis. Je mag na een ooglidcorrectie niet autorijden, hou hier rekening mee wanneer je naar de afspraak komt. Een bovenooglidcorrectie duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Tot een week na de bovenooglidcorrectie kan de huid van de oogleden gevoelig en verdikt zijn en blauw kleuren. Na een week worden in de kliniek de hechtingen verwijderd en doen we een nacontrole. Wees na een ooglidcorrectie voorzichtig met make-up. Maak de ogen de eerste twee weken na de behandeling niet op en voorkom wrijven. Breng de eerste twee weken na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Een herstellende, voedende littekencrème laat de huid sneller herstellen na een ooglidcorrectie.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een ooglidcorrectie is na drie maanden goed zichtbaar. Hierna heb je gemiddeld tien tot vijftien jaar plezier van een ooglidcorrectie. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer genetische aanleg, je huidtype en leefstijl. Benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie behandeling in Amersfoort.

Veelgestelde vragen

Welke leeftijd is geschikt voor een ooglidcorrectie?

Is een ooglidcorrectie pijnlijk?

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

va. € 795,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.