NL | EN | ES

Ooglidcorrectie

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Hangende oogleden worden veroorzaakt door overtollige huid bij de bovenste oogleden. Niet alleen kunnen overhangende ogen een zwaar gevoel boven je ogen geven; ook zorgen hangende oogleden ervoor dat je vermoeide ogen hebt.

Met een ooglidcorrectie is dit probleem relatief eenvoudig en snel te behandelen, zodat jij er weer frisser uitziet. Bij Ageworth zijn we gespecialiseerd in boven en onderooglidcorrecties en helpen we je graag aan een frissere, meer uitgeruste uitstraling. We gaan bij een ooglidcorrectie te werk volgens een persoonlijk behandelplan, zodat je verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces van een ooglidcorrectie behandeling

Een ooglidcorrectie wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de ooglidcorrectie met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Soms kan het zijn dat je voor een ooglidcorrectie komt, maar de cosmetische arts aan de hand van jouw situatie beoordeelt dat een wenkbrauwlift een betere optie is.

Tijdens de intake adviseren we je eerlijk en kundig en stellen we een behandelplan op waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De ooglidcorrectie behandeling

Elke behandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna wordt de huid van de oogleden verdoofd door middel van kleine injecties. Deze voel je, maar zijn niet pijnlijk. Vervolgens wordt onder verdoving de overtollige huid of overtollig vet verwijderd door de cosmetische arts, aan de hand van het behandelplan. De cosmetisch arts zal het teveel aan huid en eventueel overtollig vet vervolgens wegsnijden. Dit gebeurt in de oogplooi, zodat het litteken niet zichtbaar is.

Als laatste stap wordt de incisie gehecht met fijne hechtdraad en worden de oogleden afgeplakt met kleine pleisters. Na een kort rustmoment en het toelichten van alle nazorgtips kan je weer naar huis. Je mag na een ooglidcorrectie niet autorijden, hou hier rekening mee wanneer je naar de afspraak komt. Een bovenooglidcorrectie duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Tot een week na de boven of onderooglidcorrectie kan de huid van de oogleden gevoelig en verdikt zijn en met blauwe plekken. Na een week worden in de kliniek de hechtingen verwijderd en doen we een nacontrole.

Wees na een ooglidcorrectie voorzichtig met make-up. Maak beide ogen de eerste twee weken na de behandeling niet op en voorkom wrijven. Breng de eerste twee weken na de behandeling geen bezoek aan de sportschool (of andere lichamelijke inspanningen), zonnebank of sauna. Een herstellende, voedende littekencrème laat de huid sneller genezen na een ooglidcorrectie.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een ooglidcorrectie is bij de meeste mensen na drie maanden goed zichtbaar. Hierna heb je gemiddeld tien tot vijftien jaar plezier van een ooglidcorrectie. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer genetische aanleg, je huidtype en leefstijl.

Benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen voor jouw vermoeide blik of constante droge ogen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie behandeling in Amersfoort.

Veelgestelde vragen

Welke leeftijd is het meest geschikt voor een ooglidcorrectie?

Is een ooglidcorrectie pijnlijk?

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

va. € 795,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.