NL | EN | ES

Ooglidcorrectie

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen last meer van hangende oogleden
  • Een open en frisse blik
  • Behandeling duurt gemiddeld 45 minuten

Hangende oogleden worden veroorzaakt door overtollige huid bij de bovenste oogleden. Niet alleen kunnen hangende oogleden een zwaar gevoel boven uw ogen veroorzaken, ze kunnen er ook voor zorgen dat uw ogen er vermoeid uitzien.

Met een ooglidcorrectie is dit probleem relatief eenvoudig en snel te behandelen, zodat u er weer frisser uitziet. Bij Ageworth zijn we gespecialiseerd in boven- en onderooglidcorrecties en helpen we u graag aan een frissere, meer uitgeruste uitstraling. We hanteren bij een ooglidcorrectie een persoonlijk behandelplan, zodat u verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces van een ooglidcorrectie behandeling

Een ooglidcorrectie bij Ageworth begint altijd met een persoonlijke intake. Een van onze artsen gaat voor de behandeling met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Soms kan het zijn dat u voor een ooglidcorrectie komt, maar de cosmetische arts op basis van uw situatie beoordeelt dat een wenkbrauwlift een betere optie is.

Tijdens de intake adviseren we u eerlijk en deskundig en stellen we een behandelplan op waarin onze expertise wordt gecombineerd met uw wensen. Bent u akkoord met het behandelplan? Dan kan de behandeling worden ingepland, desgewenst direct na de intake.

De ooglidcorrectie behandeling

Elke behandeling begint met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna wordt de huid van de oogleden verdoofd door middel van kleine injecties. Deze voelt u, maar zijn niet pijnlijk. Vervolgens wordt onder verdoving de overtollige huid of overtollig vet verwijderd door de cosmetische arts, volgens het behandelplan. Het teveel aan huid en eventueel overtollig vet wordt weggesneden in de oogplooi, zodat het litteken niet zichtbaar is.

Als laatste stap wordt de incisie gehecht met fijne hechtdraad en worden de oogleden afgeplakt met kleine pleisters. Na een kort rustmoment en het toelichten van alle nazorgtips kunt u weer naar huis. U mag na een ooglidcorrectie niet autorijden, houd hier rekening mee wanneer u naar de afspraak komt. Een bovenooglidcorrectie duurt gemiddeld 45 minuten, inclusief intake.

Nazorg

Tot een week na de boven- of onderooglidcorrectie kan de huid van de oogleden gevoelig en verdikt zijn, met blauwe plekken. Na een week worden in de kliniek de hechtingen verwijderd en volgt een nacontrole.

Wees na een ooglidcorrectie voorzichtig met make-up. Maak beide ogen de eerste twee weken na de behandeling niet op en voorkom wrijven. Breng de eerste twee weken na de behandeling geen bezoek aan de sportschool (of andere lichamelijke inspanningen), zonnebank of sauna. Een herstellende, voedende littekencrème kan helpen de huid sneller te laten genezen na een ooglidcorrectie.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een ooglidcorrectie is bij de meeste mensen na drie maanden goed zichtbaar. Hierna heeft u gemiddeld tien tot vijftien jaar plezier van een ooglidcorrectie. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer genetische aanleg, uw huidtype en levensstijl.

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen voor uw vermoeide blik of constante droge ogen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie behandeling in Amersfoort.

Veelgestelde vragen

– Welke leeftijd is het meest geschikt voor een ooglidcorrectie?
– Is een ooglidcorrectie pijnlijk?
– Wat zijn de risico’s van een ooglidcorrectie?
– Wanneer wordt een ooglidcorrectie vergoed?

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen last meer van hangende oogleden
  • Een open en frisse blik
  • Behandeling duurt gemiddeld 45 minuten

Prijzen:

€995,-
€1250,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.