NL

Werken bij Ageworth

Ontdek nieuwe kansen bij Ageworth

Bij Ageworth bieden we niet alleen baanbrekende behandelingen aan onze klanten, maar ook spannende carrièremogelijkheden aan talentvolle individuen zoals jij. Als je op zoek bent naar een dynamische werkomgeving waarin innovatie, groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staan, dan is Ageworth de plek voor jou.

Blader hieronder door onze actuele vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons toegewijd team. Klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Begin jouw reis met Ageworth vandaag nog.

 

Administratief / financieel medewerker

AMERSFOORT

Ben jij op zoek naar een startersfunctie in de wereld van beauty? Ervaring op de financiële administratie of inkoop is een pré, maar als je leergierig bent zijn wij bereid je de benodigde vaardigheden te leren. Ben jij beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week? Dan hebben we een match!

 

Strategische marketing manager / digital brand manager

AMERSFOORT

Ben jij een enthousiaste marketingexpert met een diepgewortelde passie voor strategie en innovatie? Beschik jij over een creatieve mindset om onze merkbeleving naar een nog hoger niveau te tillen? Dan is dit jouw kans om bij ons een verschil te maken!

 

Gastvrouw / receptioniste 16-24 uur

AMERSFOORT

Ben jij een enthousiaste en representatieve gastvrouw/receptioniste met een servicegerichte instelling? Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie en heb jij affiniteit met de medische en cosmetische branche? Dan nodigen wij je graag uit om kennis te maken met onze high-end cosmetische kliniek in Amersfoort!

 

Gastvrouw / receptioniste 16-20 uur

APELDOORN

Ben jij een enthousiaste en representatieve gastvrouw/receptioniste met een servicegerichte instelling? Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie en heb jij affiniteit met de medische en cosmetische branche? Dan nodigen wij je graag uit om kennis te maken met onze high-end cosmetische kliniek in Apeldoorn!

 

Cosmetisch Arts

APELDOORN

Ben jij een ervaren cosmetisch arts en toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij jezelf ontwikkelen om tot de top van de cosmetische artsen te behoren en werken in een high-end kliniek?

Blijf op de hoogte van onze vacatures

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures bij Ageworth? Houd dan onze social media-kanalen nauwlettend in de gaten. We delen regelmatig updates over beschikbare posities en interessante carrièremogelijkheden.

Daarnaast nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Heb je een passie voor innovatie en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@ageworth.com. We kijken ernaar uit om van je te horen en mogelijk samen te werken aan een toekomst bij Ageworth.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.