NL | EN | ES

Gummy smile

In het kort:

  • Lachen met minder zichtbaar tandvlees
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten

Een lach zou niet iets moeten zijn waarvoor je je schaamt. Toch begrijpen we dat je niet comfortabel lacht als je veel zichtbaar tandvlees hebt bij het lachen.

Bij Ageworth ligt de oplossing voor deze zogenoemde gummy smile in de toepassing van botuline toxine. Door middel van kleine injecties botuline toxine kunnen we de bovenlip meer laten ontspannen, met als resultaat een lach waarbij minder tandvlees te zien is. Onze cosmetisch artsen behandelen een gummy smile volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. Het resultaat is altijd natuurlijk en subtiel.

Het proces
De behandeling van een gummy smile gaat bij Ageworth gepaard met een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Door naar je te luisteren, komen we samen tot het beste behandelplan. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine jouw mooiste lach kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een behandeling tegen gummy smile duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een gummy smile-behandeling hoef je niet te herstellen en kan je je gewoonlijke bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van de gummy smile-behandeling is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Lachen met minder zichtbaar tandvlees
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten

Prijzen:

€ 150,-

Voor behandelingen met Botuline Toxine
geldt een multi-zone voordeel:

10%
20%

Lees meer over bundelvoordelen

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.