NL | EN | ES

Gummy smile

In het kort:

  • Glimlachen met minder zichtbaar tandvlees.
  • Hoogwaardige botulinetoxine van hoge kwaliteit.
  • De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Een glimlach zou niet iets moeten zijn waarvoor u zich schaamt, maar we begrijpen dat het tonen van veel zichtbaar tandvlees bij het lachen soms een bron van ongemak kan zijn.

Bij Ageworth bieden wij een oplossing voor de zogenoemde gummy smile door middel van de toepassing van botulinetoxine. Met kleine injecties botulinetoxine kunnen we de bovenlip meer ontspannen, wat resulteert in een lach waarbij minder tandvlees te zien is. Onze cosmetisch artsen behandelen een gummy smile volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met uw wensen. Het resultaat is altijd natuurlijk en subtiel.

Het proces

De behandeling van een gummy smile bij Ageworth begint met een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doelen, wensen en behoeften. Door naar u te luisteren, komen we samen tot het beste behandelplan. De hoeveelheid botulinetoxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met botulinetoxine uw mooiste glimlach kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling worden ingepland, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling begint met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, zoals bepaald in het behandelplan. We gebruiken een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling ontvangt u uitgebreide nazorgtips, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw open blik. Een behandeling tegen een gummy smile duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Na een gummy smile-behandeling hoeft u niet te herstellen en kunt u uw gewone bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botulinetoxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, te bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken voordat u een schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan de huid sneller laten herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van de gummy smile-behandeling is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botulinetoxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Glimlachen met minder zichtbaar tandvlees.
  • Hoogwaardige botulinetoxine van hoge kwaliteit.
  • De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Prijzen:

€120,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.