NL | EN | ES

Wenkbrauwlift

In het kort:

  • Operatieve wenkbrauwlift door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende wenkbrauwen meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

De één heeft van nature laagstaande wenkbrauwen, bij de ander zakken de wenkbrauwen door de jaren heen naar beneden. Wat jouw situatie ook is: een wenkbrauwlift zorgt ervoor dat hangende wenkbrauwen hoger komen te staan, zodat je weer een open blik krijgt.

In veel gevallen wordt een wenkbrauwlift gecombineerd met een bovenooglidcorrectie, voor een optimaal resultaat. Een wenkbrauwlift is een specifieke behandeling die verschillende technieken kent. Tijdens een intake adviseert de cosmetisch arts welke techniek het meest geschikt is voor jou. Bij Ageworth is een wenkbrauwlift altijd maatwerk. Zo ben je verzekerd van het allerbeste resultaat.

Het proces

Een wenkbrauwlift wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de ingreep met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Soms kan het zijn dat je voor een wenkbrauwlift komt, maar de arts aan de hand van jouw situatie beoordeelt dat een ooglidcorrectie een betere optie is. Tijdens de intake adviseren we je eerlijk en kundig en stellen we een behandelplan op waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke behandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna wordt de huid van de wenkbrauwen verdoofd door middel van kleine injecties. Deze voel je, maar zijn niet pijnlijk. Na het verdoven tekent de cosmetisch arts de te verwijderen huid af, aan de hand van het behandelplan. De cosmetisch arts zal het teveel aan huid vervolgens wegsnijden. Waar en op welke wijze dit gebeurt, is afhankelijk van de gekozen techniek. Als laatste stap wordt de incisie gehecht met fijne hechtdraad en wordt de huid afgeplakt met kleine pleisters. Na een kort rustmoment en het toelichten van alle nazorgtips kan je weer naar huis. Je mag na een wenkbrauwlift niet autorijden, hou hier rekening mee wanneer je naar de afspraak komt. Een wenkbrauwlift duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Tot een week na de wenkbrauwlift kan de huid gevoelig en verdikt zijn en blauw kleuren. Na een week worden in de kliniek de hechtingen verwijderd en doen we een nacontrole. Wees na een wenkbrauwlift voorzichtig met make-up. Maak je de eerste twee weken na de behandeling niet op en voorkom wrijven. Breng de eerste twee weken na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Een herstellende, voedende littekencrème laat de huid sneller herstellen na een wenkbrauwlift.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een wenkbrauwlift is na twee tot drie maanden goed zichtbaar. Hierna heb je gemiddeld tien tot vijftien jaar plezier van een wenkbrauwlift. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer genetische aanleg, je huidtype en leefstijl.

In het kort:

  • Operatieve wenkbrauwlift door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende wenkbrauwen meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

€1250

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.