NL | EN | ES

Billen

In het kort:

  • Verfraaiing van de bilcontouren
  • Non-operatieve ingreep met fillers
  • Duur van 45 minuten (inclusief intake en behandeling)

Ronde, volle billen maken deel uit van een schoonheidsideaal waar veel vrouwen naar streven. Maar niet iedereen is gezegend met stevige, volle billen die goed gevormd zijn.

Bij Ageworth helpen we u graag met het verfraaien van de bilcontouren door middel van hyaluronzuurfillers. Deze laagdrempelige, non-operatieve ingreep met fillers geeft u in korte tijd vollere billen, zonder onder het mes te moeten. De artsen van Ageworth werken bij een fillerbehandeling van de billen volgens een persoonlijk behandelplan, zodat u verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces

Een fillerbehandeling van de billen wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan door een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Wilt u graag vollere billen, of stoort u zich aan huidverslapping? Tijdens de intake adviseren we u eerlijk en deskundig. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers het mooiste resultaat kunnen behalen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De fillers worden ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van onder meer uw huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kan verdelen. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van de behandeling. Een fillerbehandeling van de billen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Na een fillerbehandeling van de billen hoeft u niet te herstellen. U kunt na deze ingreep verder met uw dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème versnelt het herstel van de huid na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoelang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Verfraaiing van de bilcontouren
  • Non-operatieve ingreep met fillers
  • Duur van 45 minuten (inclusief intake en behandeling)

Prijzen:

€450,-

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.