NL | EN | ES

Lipflip

In het kort:

  • Lippen voller laten kijken
  • Kwalitatief hoogwaardige botox
  • 30 minuten
  • Een vollere mond zonder fillers

Wens je vollere lippen, maar is de stap naar lipfillers een te grote? Met een lipflipbehandeling wordt botuline toxine gebruikt om de lippen voller te laten kijken.

Bij een lipflip wordt een kleine hoeveelheid botuline toxine in de liprand geïnjecteerd, zodat de bovenlip subtiel naar buiten krult. Met een lipflip wek je de illusie van vollere lippen zonder daadwerkelijk volume toe te passen, zoals bij lipfillers wél het geval is. Voor een natuurlijke lipflip met een subtiel resultaat ben je bij Ageworth in de allerbeste handen.

Het proces
Een lipflip wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Waarom overweeg je een lipflip? Erger je je aan je dunne lippen of wens je een overall frissere look van het mond-neusgebied? Door naar je te luisteren, komen we samen tot het beste behandelplan. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van jouw lippen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een lipflip met botuline toxine duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een lipflip hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een lipflip is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Lippen voller laten kijken
  • Kwalitatief hoogwaardige botox
  • 30 minuten
  • Een vollere mond zonder fillers

Prijzen:

€120

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.