NL | EN | ES

Kaaklijn verstrakken

In het kort:

  • Kaaklijn verstrakken
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een jeugdigere uitstraling

Wanneer er volumeverlies optreedt, kan je er bijna niet omheen: de huid zakt wat naar beneden en zorgt voor een verslapping van de kaaklijn. En dat terwijl een scherpe kaaklijn zo bepalend is voor een jeugdige uitstraling.

Door op de juiste plekken hyaluronzuurfillers te injecteren, kan de kaaklijn op natuurlijke wijze heel mooi worden verstrakt. Het resultaat is een frissere, jeugdigere uitstraling. Bij Ageworth creëren we een kaaklijn die bij de rest van je gezicht en je wensen past. Zo ben je bij ons verzekerd van een zichtbaar, maar natuurlijk resultaat.

Het proces
Een fillerbehandeling van de kaaklijn gaat bij Ageworth gepaard met een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Misschien komt uit de intake naar voren dat jouw uitstraling kan worden verbeterd door (ook) de wangen meer volume te geven, of de putjes in de kin aan te pakken. Door met je in gesprek te gaan, komen we tot het ideale behandelplan, zodat je na de ingreep met zelfvertrouwen weer buiten staat. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een behandeling van de kaaklijn duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een kaaklijnbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Kaaklijn verstrakken
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een jeugdigere uitstraling

Prijzen:

va. €250
va. €450

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.