NL | EN | ES

Kin correctie

In het kort:

  • Kincorrectie met hyaluronzuurfillers
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Subtiele contouraanpassing van de kin

Bij een (te) kleine of teruggetrokken kin hoef je niet langer de stap naar kinimplantaat te zetten. Net als bij een niet-chirurgische neuscorrectie kunnen we ook met fillers de contouren van de kin veranderen.

Een hyaluronzuurfiller voegt tijdelijk meer volume aan de huid toe, waardoor de kin wordt vergroot. Ook ontstaat er meer symmetrie wanneer er kinfillers worden gebruikt. Bij Ageworth creëren we een kin die bij jouw gezicht past, aan de hand van jouw uitstraling, leeftijd en wensen. Zo ben je bij ons verzekerd van een zichtbaar, maar natuurlijk resultaat. Ook voor deukjes en putjes in de kin is een behandeling met botuline toxine geschikt. Met een kleine hoeveelheid spierontspanners kunnen we de kin heel effectief behandelen.

Het proces
Een fillerbehandeling van de kin wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Stoor je je echt aan de vorm van je kin, of heb je last van putjes in je kin? Of voel je je overall minder vitaal en wil je dáár iets aan doen? Door met je in gesprek te gaan, komen we tot het ideale behandelplan, zodat je na de ingreep met zelfvertrouwen weer buiten staat. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een kincorrectie met fillers duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een fillerbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

 

In het kort:

  • Kincorrectie met hyaluronzuurfillers
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Subtiele contouraanpassing van de kin

Prijzen:

€120
va. €250

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.