NL | EN | ES

Bovenbenen

In het kort:

  • Strakkere bovenbenen met Radiesse Hyper-Diluted
  • Een gladdere, jongere huid en minder cellulite
  • 45 minuten

Een slappere huid bij de bovenbenen, eventueel gepaard met cellulite, is het gevolg van huidveroudering door de jaren heen. De huid maakt minder elastine en collageen aan en wordt slapper en minder elastisch.

Met Radiesse Hyper-Diluted kan een slappere huid bij de bovenbenen heel mooi worden verbeterd. Radiesse Hyper-Diluted is een injectable op basis van calcium gebaseerde microsferen die de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, wat resulteert in een strakkere, stevigere huid met minder zichtbare cellulite. In tegenstelling tot een hyaluronzuurfiller voegt Radiesse Hyper-Diluted geen extra volume toe. Bij Ageworth gaan we met Radiesse Hyper-Diluted aan de slag volgens een persoonlijk behandelplan waarbinnen onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen.

Het proces
Een behandeling met Radiesse Hyper-Diluted tegen een slappe huid van de bovenbenen wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Door naar je te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De Radiesse Hyper-Diluted wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van onder meer je huidtype. Na het injecteren wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van Radiesse Hyper-Diluted. Een behandeling tegen slappe bovenbenen met Radiesse Hyper-Diluted duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van Radiesse Hyper-Diluted hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na de behandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Radiesse Hyper-Diluted wordt zichtbaar na één tot drie behandelingen. We adviseren de behandelingen om de vier weken in te plannen. Het resultaat is vervolgens na twee maanden zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Van het resultaat heb je vervolgens gemiddeld twaalf tot achttien maanden plezier. Hierna breekt je lichaam het middel op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl.

In het kort:

  • Strakkere bovenbenen met Radiesse Hyper-Diluted
  • Een gladdere, jongere huid en minder cellulite
  • 45 minuten

Prijzen:

va. € 900,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.