NL | EN | ES

Bovenbenen

In het kort:

  • Strakkere bovenbenen met Radiesse
  • Een gladdere, jonger uitziende huid met minder cellulite
  • Behandeling duurt gemiddeld 45 minuten

Een slappere huid bij de bovenbenen, mogelijk vergezeld van cellulite, ontstaat door huidveroudering in de loop der jaren. De huid produceert minder elastine en collageen, waardoor deze slapper en minder elastisch wordt.

Met Radiesse kan een slappere huid bij de bovenbenen aanzienlijk worden verbeterd. Radiesse is een injecteerbaar middel op basis van calcium gebaseerde microsferen die de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Dit resulteert in een gehydrateerde huid van binnenuit, wat leidt tot een strakkere, stevigere huid met minder zichtbare cellulite. In tegenstelling tot hyaluronzuurfillers voegt Radiesse geen extra volume toe. Bij Ageworth hanteren we Radiesse als onderdeel van een persoonlijk behandelplan, waarin onze expertise wordt gecombineerd met uw wensen.

Het Proces

Een behandeling met Radiesse tegen een slappe huid van de bovenbenen begint altijd met een persoonlijke intake bij Ageworth. Een van onze artsen gaat voor de behandeling met u in gesprek over uw doelen, wensen en behoeften. Door naar u te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. Bent u akkoord met het behandelplan? Dan kan de behandeling worden ingepland, desgewenst direct na de intake.

De Behandeling

Elke injectable behandeling begint met een grondige reiniging en ontsmetting van de huid. Vervolgens markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten volgens het behandelplan. De Radiesse wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule, afhankelijk van onder meer uw huidtype. Na het injecteren wordt het gebied voorzichtig gemasseerd om het middel gelijkmatig te verdelen. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van Radiesse. Een behandeling tegen slappe bovenbenen met Radiesse duurt gemiddeld 45 minuten, inclusief intake.

Nazorg

Na een behandeling met Radiesse hoeft u niet te herstellen. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. Wel kan uw huid nog wat rood en gevoelig zijn door de injecties, en kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan, die doorgaans binnen een paar dagen verdwijnen. Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling de sportschool, zonnebank of sauna, en wacht minimaal twee weken voordat u een bezoek brengt aan de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid beschadigen, dus vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht en gebruik altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan helpen de huid sneller te laten herstellen na een injectable behandeling.

Duur van het Resultaat

Het huidverbeterende effect van Radiesse wordt zichtbaar na één tot drie behandelingen, die we adviseren om elke vier weken in te plannen. Het resultaat is doorgaans na twee maanden zichtbaar, omdat de huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. Gemiddeld geniet u vervolgens twaalf tot achttien maanden van het resultaat voordat uw lichaam het middel op natuurlijke wijze afbreekt. Hoe lang het effect aanhoudt, varieert per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl.

In het kort:

  • Strakkere bovenbenen met Radiesse
  • Een gladdere, jonger uitziende huid met minder cellulite
  • Behandeling duurt gemiddeld 45 minuten

Prijzen:

€900,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.