NL | EN | ES

OVER AGEWORTH

Ageworth is een kliniek waar niet de ingreep, maar de behandeling van jouw cosmetische zorgen centraal staan. Zo dragen wij bij aan de boost van jouw uitstraling en karakter. – David Y. Hamraz

A significant you.

De Ageworth-methode is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de cosmetische wereld in zowel binnen- als buitenland. Onze standaard kenmerkt zich door de allerhoogste kwaliteit, (wederzijds) vertrouwen en een werkwijze waarbij wij ons richten op de natuurlijke contouren en tekeningen in jouw gezicht. De ervaring en kennis hierbij spreken uit het feit dat wij in eerste instantie tot doel hebben de nuances in jouw gezicht te behandelen waarbij het in samenspraak opgestelde behandelplan zich richt op de kern van jouw vraag.

Ageworth is opgericht door dr. David Y. Hamraz, cosmetisch arts KNMG met bijna tien jaar ervaring in de cosmetische chirurgie. Met 15.000 injectablebehandelingen en 5000 ooglidcorrecties op zijn naam verstaat dr. David Y. Hamraz zijn vak als geen ander. Dr. David Y. Hamraz: “Schoonheid is een waarde die begint bij jou. Met een cosmetische ingreep bij Ageworth bereik je een betere versie van jezelf, waarbij kwaliteit, maatwerk, precisie én discretie de maatstaf zijn. We begrijpen dat het ondergaan van een cosmetische ingreep geen alledaagse bezigheid is; daarom doen we er alles aan om je de juiste zorg te bieden, maatwerk te leveren en je op je gemak te stellen. Niet voor niets staan we bij Ageworth voor persoonlijke aandacht en de allerhoogste kwalitatieve standaard.”

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.