NL | EN | ES

Oksel

In het kort:

  • Niet meer zweten en een zeker gevoel
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten

Wie overmatig zweet, kan zich daar behoorlijk onzeker over voelen. Zweten brengt een vervelende lucht met zich mee en ook zijn zweetplekken behoorlijk ontsierend.

Wanneer overmatig zweten (hyperhidrose) je leven dusdanig beperkt, kunnen injecties met spierverslappers dé oplossing zijn. Botuline toxine blokkeert de zenuwen die de zweetklieren aansturen, waardoor ze geen zweet meer kunnen produceren. Door botuline toxine kan je tot drie maanden van overmatig zweten af zijn. Het effect is na ongeveer twee weken ná de behandeling merkbaar.

Het proces
Een behandeling tegen overmatig zweten wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. We gaan met je in gesprek en geven je een eerlijk, kundig advies dat we vastleggen in een behandelplan. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de botuline toxinebehandeling tegen zweten ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. De arts zet per oksels 12-18 prikjes. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van het effect. Een behandeling tegen overmatig zweten duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een botuline toxinebehandeling tegen zweten hoef je niet te herstellen. Ja kan je gewoonlijke bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het effect van een behandeling met spierverslappers tegen zweten merk je na gemiddeld twee weken. Het resultaat van de behandeling houdt vervolgens gemiddeld drie maanden. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

 

In het kort:

  • Niet meer zweten en een zeker gevoel
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten

Prijzen:

€500
€750

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.