NL | EN | ES

Bovenarmen

In het kort:

  • Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted
  • Een gladdere, jongere huid dankzij skinboosters
  • 45 minuten

Wél huidverbetering, geen extra volume: met skinboosters als Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted werk je krachtig aan huidverbetering en zal de huid gladder, elastischer en voller ogen.

Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt en een natuurlijke glans krijgt. Ook vallen rimpels en lijntjes minder op na een behandeling met Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted. Bij Ageworth helpen we je graag aan een stralendere huid en adviseren we je graag over één van de skinboosters. We werken volgens een persoonlijk behandelplan, zodat je verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een huidverbeterende behandeling met een skinbooster wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Erger je je aan volumeverlies? Of wens je vooral een beter gehydrateerde huid? Door naar je te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan, waarin we onze expertise combineren met jouw wensen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De Profhilo of Radiesse Hyper-Diluted wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een huidverbeterende behandeling met Radiesse Hyper-Diluted of Profhilo duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een skinbooster hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na de behandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted wordt zichtbaar na twee tot drie behandelingen. We adviseren de behandelingen om de vier weken in te plannen. Het resultaat is vervolgens na twee maanden zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Van het huidverbeterende resultaat heb je vervolgens gemiddeld twaalf tot achttien maanden plezier. Hierna breekt je lichaam het middel op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl.

In het kort:

  • Profhilo en Radiesse Hyper-Diluted
  • Een gladdere, jongere huid dankzij skinboosters
  • 45 minuten

Prijzen:

va. € 900,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.