NL | EN | ES

Bovenarmen

In het kort:

  • Profhilo wordt gebruikt om de huid gladder en jonger te maken met behulp van skinboosters.
  • De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Huidverbetering zonder extra volume: Met skinboosters zoals Profhilo werken we effectief aan het verbeteren van de huid. Hierdoor zal uw huid gladder, elastischer en voller ogen. Voor de bovenarmen maken we gebruik van Profhilo Body.

Profhilo stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt en een natuurlijke glans krijgt. Ook vallen rimpels en lijntjes minder op na een behandeling met Profhilo. Bij Ageworth helpen we u graag aan een stralendere huid en adviseren we u graag over Profhilo. We werken volgens een persoonlijk behandelplan, zodat u verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een huidverbeterende behandeling met een skinbooster wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Ervaart u volumeverlies? Of wenst u vooral een beter gehydrateerde huid? Door naar u te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan, waarin we onze expertise combineren met uw wensen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De Profhilo wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule, afhankelijk van het te behandelen gebied en uw huidtype. Na het injecteren wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kan verdelen. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van de behandeling. Een huidverbeterende behandeling met Profhilo duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een skinbooster hoeft u niet te herstellen. U kunt na deze ingreep verder met uw dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan na de behandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken voordat u de schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen. Mijd daarom zoveel mogelijk de zon en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan de huid sneller laten herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Profhilo wordt zichtbaar na twee tot drie behandelingen, die om de vier weken worden ingepland. Het resultaat is na twee maanden zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. U heeft vervolgens gemiddeld twaalf tot achttien maanden plezier van het huidverbeterende resultaat. Hierna breekt uw lichaam het middel op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en leefstijl.

In het kort:

  • Profhilo wordt gebruikt om de huid gladder en jonger te maken met behulp van skinboosters.
  • De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Prijzen:

€700,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.