NL | EN | ES

Voorhoofdrimpel

In het kort:

  • Voorhoofdrimpels verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige spierontspanners
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Soms zijn de rimpels alleen zichtbaar bij verschillende gezichtsuitdrukkingen, soms zijn de voorhoofdrimpels permanent aanwezig. Wat jouw situatie ook is; voorhoofdrimpels kunnen je ouder doen lijken. Ook kunnen diepe horizontale lijnen op het voorhoofd zorgen voor een trieste of juist vermoeide uitstraling.

Bij Ageworth kunnen we voorhoofdrimpels op een snelle, doeltreffende manier verzachten. Met botuline toxine, zogenoemde spierontspanners, wordt de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren geblokkeerd. Hierdoor kan je je spieren tijdelijk minder of niet meer aanspannen. Boos of verbaasd kijken, wordt een stuk lastiger en dus worden de lijnen op je voorhoofd zachter en minder goed zichtbaar. Onze aanpak wordt gekenmerkt door subtiliteit en een natuurlijk resultaat.

Het proces
Een behandeling tegen voorhoofdrimpels wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Wat stoort je precies aan je uitstraling? Zijn het de voorhoofdrimpels of wens je een overall frissere look? Misschien komen we samen tot de conclusie dat een andere injectablebehandeling veel beter bij jouw wensen past. Door naar je te luisteren, komen we samen tot een passend behandelplan. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je gladdere huid. Een behandeling tegen voorhoofdrimpels duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een behandeling tegen voorhoofdrimpels hoef je niet te herstellen. Je kan na deze korte ingreep je dagelijkse bezigheden hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Voorhoofdrimpels verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige spierontspanners
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€ 150,-

Voor behandelingen met Botuline Toxine
geldt een multi-zone voordeel:

10%
20%

Lees meer over bundelvoordelen

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.