NL | EN | ES

Voorhoofdrimpel

In het kort:

  • Verzachting van voorhoofdrimpels
  • Kwalitatief hoogwaardige spierontspanners
  • Behandelingstijd van 45 minuten
  • Altijd een resultaat dat er natuurlijk uitziet

Soms zijn de rimpels alleen zichtbaar bij verschillende gezichtsuitdrukkingen, terwijl andere voorhoofdrimpels permanent aanwezig zijn. Wat uw situatie ook is, voorhoofdrimpels kunnen u ouder doen lijken. Diepe horizontale lijnen op het voorhoofd kunnen ook zorgen voor een trieste of juist vermoeide uitstraling.

Bij Ageworth kunnen we voorhoofdrimpels op een snelle, doeltreffende manier verzachten. Met Botulinetoxine, zogenoemde spierontspanners, wordt de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren geblokkeerd. Hierdoor kunt u uw spieren tijdelijk minder of niet meer aanspannen. Boos of verbaasd kijken, wordt een stuk lastiger en dus worden de lijnen op uw voorhoofd zachter en minder goed zichtbaar. Onze aanpak wordt gekenmerkt door subtiliteit en een natuurlijk resultaat.

Het proces

Een behandeling tegen voorhoofdrimpels wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan door een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doelen, wensen en behoeften. Wat stoort u precies aan uw uitstraling? Zijn het de voorhoofdrimpels of wenst u een algehele frissere look? Misschien komen we samen tot de conclusie dat een andere injectablebehandeling veel beter bij uw wensen past. Door naar u te luisteren, komen we samen tot een passend behandelplan. De hoeveelheid Botulinetoxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met Botulinetoxine de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw gladdere huid. Een behandeling tegen voorhoofdrimpels duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Van een behandeling tegen voorhoofdrimpels hoeft u niet te herstellen. U kunt na deze korte ingreep uw dagelijkse bezigheden hervatten. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de Botulinetoxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken voordat u een schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème versnelt het herstel van de huid na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de Botulinetoxine op natuurlijke wijze af. Hoelang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Verzachting van voorhoofdrimpels
  • Kwalitatief hoogwaardige spierontspanners
  • Behandelingstijd van 45 minuten
  • Altijd een resultaat dat er natuurlijk uitziet

Prijzen:

€120,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.