NL | EN | ES

Ingevallen slapen

In het kort:

  • Ingevallen slapen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • Behandelduur van 45 minuten
  • Een gezondere, jongere uitstraling

Uw botstructuur bepaalt hoe uw gezicht eruitziet en is mede daardoor bepalend voor uw uitstraling. Naarmate u ouder wordt, krimpt uw schedel iets, waardoor de huid automatisch verslapt. Dit is vaak duidelijk zichtbaar bij uw slapen: deze worden hol.

Ingevallen slapen zorgen voor een oude uitstraling en kunnen zelfs de illusie wekken dat u niet helemaal gezond bent. Met hyaluronzuurfillers kunnen we de huid bij de slapen heel mooi opvullen, wat het holle gebied bij de slapen herstelt. Een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen geeft u een frissere uitstraling en laat u minder oud lijken. Bij Ageworth gaan we bij een fillerbehandeling subtiel te werk, zodat het effect van de opgevulde slapen heel natuurlijk is.

Het proces

Een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan door een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doelen, wensen en behoeften. Waarom heeft u de stap naar onze kliniek gezet? Wat hoopt u te bereiken? Misschien komen we samen tot de conclusie dat u meer gebaat bent bij bijvoorbeeld een wenkbrauwlift of het behandelen van voorhoofdrimpels. Door naar u te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en uw huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw open blik. Een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Van een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen hoeft u niet te herstellen. U kunt na deze ingreep verder met uw dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken voordat u een schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème versnelt het herstel van de huid na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoelang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Ingevallen slapen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • Behandelduur van 45 minuten
  • Een gezondere, jongere uitstraling

Prijzen:

€250,-
€500,-

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.