NL | EN | ES

Ingevallen slapen

In het kort:

  • Ingevallen slapen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een gezondere, jongere uitstraling

Je botstructuur bepaalt hoe je gezicht eruit ziet en is mede daardoor bepalend voor je uitstraling. Naarmate je ouder wordt, krimpt je schedel iets, waardoor de huid automatisch verslapt. Bij je slapen is dit vaak duidelijk zichtbaar: die worden hol.

Ingevallen slapen zorgen voor een oude uitstraling en kunnen zelfs de illusie wekken dat je niet helemaal gezond bent. Met hyaluronzuurfillers kunnen we de huid bij de slapen heel mooi opvullen, wat het holle gebied bij de slapen herstelt. Een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen geeft je een frissere uitstraling en laat je minder oud lijken. Bij Ageworth gaan we bij een fillerbehandeling subtiel te werk, zodat het effect van de opgevulde slapen heel natuurlijk is.

Het proces
Een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Waarom heb je de stap naar onze kliniek gezet? Wat hoop je te bereiken? Misschien komen we samen tot de conclusie dat je meer gebaat bent bij bijvoorbeeld een wenkbrauwlift of het behandelen van voorhoofdrimpels. Door naar jou te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een fillerbehandeling tegen ingevallen slapen hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Ingevallen slapen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een gezondere, jongere uitstraling

Prijzen:

va. € 350,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.