NL | EN | ES

Fronsrimpel

In het kort:

  • Frons(rimpels) ontspannen
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 45 minuten
  • Een vriendelijke, open uitstraling

Veelvuldig fronsen of boos kijken kan leiden tot fronsrimpels. Deze verticale rimpeltjes tussen de wenkbrauwen laten je er bozer of strenger uitzien dan je bent. Of je fronsrimpels krijgt, is veelal genetisch bepaald.

Met botuline toxine kunnen we fronsrimpels snel en eenvoudig verminderen of laten verdwijnen. Hoe dat werkt? Botuline toxine blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren. Hierdoor kan je je spieren tijdelijk minder of niet meer aanspannen. Fronsen is niet meer mogelijk en dus verdwijnen of verzachten je fronsrimpels. Bij Ageworth geloven we in een subtiele aanpak met natuurlijk resultaat. We stellen een persoonlijk behandelplan op dat bij jou en je wensen past, zodat je met een frisse blik weer buiten staat.

Het proces
Een behandeling tegen fronsrimpels wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw wensen en behoeften. Is het de fronsrimpel die je dwarszit, of wil je overall een meer open, frisse uitstraling? Aan de hand van een open gesprek kunnen we samen tot de conclusie komen dat niet sec je fronsrimpel behandeld dient te worden, maar dat je baat hebt bij bijvoorbeeld een wenkbrauwlift. Door naar jou te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een behandeling tegen fronsrimpels duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een behandeling tegen fronsrimpels hoef je niet te herstellen. Je kan na deze korte ingreep je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

In het kort:

  • Frons(rimpels) ontspannen
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 45 minuten
  • Een vriendelijke, open uitstraling

Prijzen:

€120
va. €500

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.