NL | EN | ES

Fronsrimpel

In het kort:

  • Frons(rimpels) ontspannen
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 45 minuten
  • Een vriendelijke, open uitstraling

Veelvuldig fronsen of boos kijken kan leiden tot fronsrimpels. Deze verticale rimpeltjes tussen de wenkbrauwen kunnen u er bozer of strenger uit laten zien dan u daadwerkelijk bent. Of u fronsrimpels krijgt, is veelal genetisch bepaald.

Met Botulinetoxine kunnen we fronsrimpels snel en eenvoudig verminderen of laten verdwijnen. Hoe dat werkt? Botulinetoxine blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren. Hierdoor kunt u uw spieren tijdelijk minder of niet meer aanspannen. Fronsen is niet meer mogelijk en dus verdwijnen of verzachten uw fronsrimpels. Bij Ageworth geloven we in een subtiele aanpak met natuurlijk resultaat. We stellen een persoonlijk behandelplan op dat bij u en uw wensen past, zodat u met een frisse blik weer naar buiten stapt.

Het proces

Een behandeling tegen fronsrimpels wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan door een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Is het de fronsrimpel die u dwarszit, of wilt u overall een meer open, frisse uitstraling? Aan de hand van een open gesprek kunnen we samen tot de conclusie komen dat niet alleen uw fronsrimpel behandeld dient te worden, maar dat u mogelijk baat heeft bij bijvoorbeeld een wenkbrauwlift. Door naar u te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid Botulinetoxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met Botulinetoxine de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw open blik. Een behandeling tegen fronsrimpels duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Van een behandeling tegen fronsrimpels hoeft u niet te herstellen. U kunt na deze korte ingreep uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de Botulinetoxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken voordat u een schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème versnelt het herstel van de huid na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de Botulinetoxine op natuurlijke wijze af. Hoelang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en leefstijl. Een herstellende, voedende (litteken)crème versnelt het herstel van de huid na een injectablebehandeling.

In het kort:

  • Frons(rimpels) ontspannen
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 45 minuten
  • Een vriendelijke, open uitstraling

Prijzen:

€120,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.