NL | EN | ES

Diepliggende ogen

In het kort:

  • Opvullen van diepliggende ogen met kwalitatief hoogwaardige fillers.
  • Behandeling duurt 45 minuten.
  • Resulteert in een open blik en een uitgeruste uitstraling.

U kunt ze van nature hebben of later in het leven ontwikkelen: zogenaamde holle ogen. Tijdens het proces van huidveroudering neemt het onderhuidse vetweefsel af, wat kan resulteren in diepliggende ogen.

Het is begrijpelijk dat holle ogen u kunnen storen, omdat ze u er vermoeider en ouder uit kunnen laten zien dan u zich voelt. Met tijdelijke hyaluronzuurfillers kan het gebied rondom de ogen subtiel worden opgevuld, waardoor holle ogen verleden tijd zijn. Bij Ageworth streven we naar natuurlijke resultaten en subtiliteit, zodat het effect van behandelde holle ogen niet direct opvalt, maar u wél een frissere uitstraling krijgt.

Het proces

Een fillerbehandeling tegen holle ogen bij Ageworth begint altijd met een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat voorafgaand aan de behandeling met u in gesprek over uw doelen, wensen en behoeften. Wilt u een frissere, open blik, of stoort u zich misschien ook aan donkere kringen of wallen? Een fillerbehandeling tegen holle ogen kan eventueel worden gecombineerd met een traangootjesbehandeling voor een nog mooier resultaat. Door naar u te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling worden ingepland, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling begint met een grondige reiniging en ontsmetting van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, volgens het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule, afhankelijk van het te behandelen gebied en uw huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling ontvangt u uitgebreide nazorgtips, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw open blik. Een fillerbehandeling tegen holle ogen duurt gemiddeld 45 minuten, inclusief intake.

Nazorg

Na een fillerbehandeling tegen holle ogen hoeft u niet te herstellen en kunt u uw dagelijkse bezigheden gewoon voortzetten. Wel kan uw huid nog wat rood en gevoelig zijn door de injecties. In sommige gevallen kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan, die meestal binnen een paar dagen verdwijnen. Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling de sportschool, zonnebank of sauna, en wacht minimaal twee weken voordat u de schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen, dus vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan de huid sneller laten herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Opvullen van diepliggende ogen met kwalitatief hoogwaardige fillers.
  • Behandeling duurt 45 minuten.
  • Resulteert in een open blik en een uitgeruste uitstraling.

Prijzen:

€500,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.