NL | EN | ES

Diepliggende ogen

In het kort:

  • Diepliggende ogen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een open blik en uitgeruste uitstraling

Je kan ze van nature hebben of pas op latere leeftijd krijgen: zogenoemde holle ogen. Tijdens het huidverouderingsproces neemt het onderhuidse vetweefsel af, waardoor je last kan krijgen van diepliggende ogen.

Heel vervelend, want holle ogen kunnen je er vermoeider en ouder laten uitzien dan je bent. Met tijdelijke hyaluronzuurfillers kan het gebied rondom de ogen subtiel worden opgevuld, waardoor holle ogen verleden tijd zijn. Bij Ageworth staan we voor natuurlijke resultaten en subtiliteit, waardoor het effect van behandelde holle ogen niet direct opvalt, maar je wél een frissere look krijgt.

Het proces
Een fillerbehandeling tegen holle ogen gaat bij Ageworth gepaard met een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Wil je een frissere, open blik of erger je je misschien ook aan donkere kringen of wallen? Zo kan een fillerbehandeling tegen holle ogen worden gecombineerd met een traangootjesbehandeling, voor een nog mooier resultaat. Door naar jou te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een fillerbehandeling tegen holle ogen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een fillerbehandeling tegen holle ogen hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Diepliggende ogen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een open blik en uitgeruste uitstraling

Prijzen:

va. € 500,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.