NL | EN | ES

Hangende mondhoeken

In het kort:

  • Afhangende mondhoeken liften
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Als gevolg van volumeverlies door de jaren heen kunnen je mondhoeken meer gaan hangen. Door afhangende mondhoeken oog je al snel chagrijnig of vermoeid – precies wat je níet wil als je je gewoon goed voelt.

Met botuline toxine worden de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken tijdelijk verslapt, waardoor de mondhoeken een lift krijgen. Doordat je mondhoeken na een behandeling met spierontspanners meer omhoog gaan staan, krijg je een frissere, opgewektere uitstraling. Bij Ageworth behandelen we je mondhoeken volgens een persoonlijk behandelplan. Ieder gezicht is uniek, en dus ook iedere behandeling.

Het proces
Een behandeling tegen afhangende mondhoeken wordt bij Ageworh altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Het kan tijdens een intake voorkomen dat de cosmetisch arts een andere behandeling adviseert dan je vooraf had bedacht. De cosmetisch artsen van Ageworth behandelen afhangende mondhoeken volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van jouzelf onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een behandeling tegen afhangende mondhoeken duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling tegen afhangende mondhoeken hoef je niet te herstellen en kan je je gewoonlijke bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een behandeling van de mondhoeken is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Afhangende mondhoeken liften
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€ 150,-

Voor behandelingen met Botuline Toxine
geldt een multi-zone voordeel:

10%
20%

Lees meer over bundelvoordelen

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.