NL | EN | ES

Hangende mondhoeken

In het kort:

  • Afhangende mondhoeken liften
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Als gevolg van volumeverlies door de jaren heen kunnen uw mondhoeken meer gaan hangen. Door afhangende mondhoeken oogt u al snel chagrijnig of vermoeid – precies wat u níet wil als u zich gewoon goed voelt.

Met behulp van botulinetoxine worden de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken tijdelijk verslapt, waardoor de mondhoeken een lift krijgen. Na een behandeling met spierontspanners gaan de mondhoeken meer omhoog staan, wat resulteert in een frissere, opgewektere uitstraling. Bij Ageworth behandelen we uw mondhoeken volgens een persoonlijk behandelplan. Elk gezicht is uniek, en daarom is ook elke behandeling anders.

Het proces
Een behandeling tegen afhangende mondhoeken wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Tijdens een intake kan het voorkomen dat de cosmetisch arts een andere behandeling adviseert dan u vooraf had bedacht. De cosmetisch artsen van Ageworth behandelen afhangende mondhoeken volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met uw wensen. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van uzelf onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectable behandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw open blik. Een behandeling tegen afhangende mondhoeken duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling tegen afhangende mondhoeken hoeft u niet te herstellen en kunt u uw gewone bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème bevordert het snelle herstel van de huid na een injectable behandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een behandeling van de mondhoeken is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Afhangende mondhoeken liften
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€120,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.