NL | EN | ES

Handen

In het kort:

  • Gladdere, jeugdig ogende handen
  • Met Radiesse
  • 45 minuten
  • Vermindering van zichtbare lijnen, aderen en pezen

Uw handen kunnen snel uw leeftijd verraden. Doordat uw handen de hele dag worden blootgesteld aan externe factoren zoals UV-straling, water en zeep, wordt de huid van uw handen sneller dun. Ook neemt het onderhuidse bindweefsel af naarmate de jaren vorderen, waardoor u last kunt krijgen van volumeverlies en waardoor aderen en pezen meer opvallen.

Met Radiesse kunnen we het uiterlijk van uw handen heel mooi verbeteren. Dankzij deze collageenstimulerende filler wordt de huid gladder, egaler en vallen lijntjes, aderen en pezen minder op na een behandeling met Radiesse. In tegenstelling tot een hyaluronzuurfiller voegt Radiesse géén extra volume toe. Bij Ageworth werken we volgens een persoonlijk behandelplan, waarbij natuurlijk uitziende handen centraal staan.

Het proces
Een behandeling van de handen wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Stoort u zich aan de aderen op uw handen of zijn het de rimpels? Tijdens de intake adviseren we u eerlijk en deskundig. De hoeveelheid Radiesse en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met Radiesse de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De Radiesse wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en uw huidtype. Na het injecteren van de Radiesse wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kan verdelen. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een behandeling van de handen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling met Radiesse hoeft u niet te herstellen. U kunt na deze ingreep gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan, die gewoonlijk binnen een paar dagen verdwijnen. Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling bezoeken aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken voordat u een bezoek brengt aan de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen, dus vermijd zoveel mogelijk de zon en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan helpen bij een sneller herstel van de huid na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Radiesse wordt zichtbaar na één tot drie behandelingen. We adviseren de behandelingen om de vier weken in te plannen. Het resultaat is vervolgens na twee maanden zichtbaar, omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Het resultaat van Radiesse houdt gemiddeld twaalf tot achttien maanden. Het lichaam breekt de Radiesse op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Gladdere, jeugdig ogende handen
  • Met Radiesse
  • 45 minuten
  • Vermindering van zichtbare lijnen, aderen en pezen

Prijzen:

va. €450,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.