NL | EN | ES

Handen

In het kort:

  • Gladdere, jonger uitziende handen
  • Met Radiesse Hyper-Diluted
  • 45 minuten
  • Minder zichtbare lijnen, aderen en pezen

Je handen kunnen je leeftijd al snel verraden. Doordat de handen de hele dag worden blootgesteld aan externe factoren als UV-straling, water en zeep wordt de huid van de handen sneller dun. Ook neemt het onderhuidse bindweefsel af naarmate de jaren vorderen, waardoor je last krijgt van volumeverlies en aderen en pezen meer opvallen.

Met Radiesse Hyper-Diluted kan het uiterlijk van de handen heel mooi worden verbeterd. De huid wordt dankzij deze collageenstimulerende filler gladder, egaler en ook vallen lijntjes, aderen en pezen minder op na een behandeling met Radiesse Hyper-Diluted. In tegenstelling tot een hyaluronzuurfiller voegt Radiesse géén extra volume toe. Bij Ageworth werken we volgens een persoonlijk behandelplan, waarbij natuurlijk uitziende handen centraal staan.

Het proces
Een behandeling van de handen wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Stoor je je aan de aderen op je handen of zijn het de rimpels? Tijdens de intake adviseren we je eerlijk en kundig. De hoeveelheid Radiesse Hyper-Diluted en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met Radiesse Hyper-Diluted de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De Radiesse wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de Radiesse wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kan verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een behandeling van de handen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van Radiesse Hyper-Diluted hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na de behandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Radiesse Hyper-Diluted wordt zichtbaar na één tot drie behandelingen. We adviseren de behandelingen om de vier weken in te plannen. Het resultaat is vervolgens na twee maanden zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Het resultaat van Radiesse Hyper-Diluted houdt vervolgens gemiddeld twaalf tot achttien maanden. Het lichaam breekt de Radiesse op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Gladdere, jonger uitziende handen
  • Met Radiesse Hyper-Diluted
  • 45 minuten
  • Minder zichtbare lijnen, aderen en pezen

Prijzen:

va. € 450,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.