NL | EN | ES

Jukbeenderen

In het kort:

  • Ingevallen jukbeenderen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een gezondere, jongere uitstraling

De jukbeenderen zijn bepalend voor je uitstraling. Zijn ze prominent aanwezig? Dan oog je jeugdiger en gezonder dan wanneer je last hebt van ingevallen jukbeenderen.

Het opvullen van jukbeenderen is dé laagdrempelige oplossing wanneer je meer volume wil geven aan je jukbeenderen. Bij Ageworth behandelen we ingevallen of verzakte jukbeenderen met tijdelijke hyaluronzuurfillers. Een filler vult het volume van de jukbeenderen weer aan, waardoor je huid én uitstraling verbeteren. We gaan subtiel te werk, zodat het effect van de opgevulde jukbeenderen heel natuurlijk is.

Het proces
Een fillerbehandeling tegen ingevallen jukbeenderen wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Soms komen we tot de conclusie dat een andere behandeling meer voor jouw uitstraling kan doen, zoals het opvullen van de wangen of het verstevigen van een verslapte kaaklijn. Door naar jou te luisteren, komen we tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een fillerbehandeling tegen ingevallen jukbeenderen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een fillerbehandeling tegen ingevallen jukbeenderen hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

 

In het kort:

  • Ingevallen jukbeenderen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Een gezondere, jongere uitstraling

Prijzen:

va. €250
va. €450

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.