NL | EN | ES

Bunny lines

In het kort:

  • Bunny lines verzachten met kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine.
  • Behandeling duurt 30 minuten.
  • Resulteert in een open blik en een natuurlijke uitstraling.

U kunt ze opmerken wanneer u uw neus optrekt: de horizontale lijntjes naast of op de neus die we ‘bunny lines’ noemen. Deze lijntjes ontstaan wanneer u herhaaldelijk uw neus optrekt of veel lacht.

Na verloop van tijd blijven de lijnen ook in ontspannen toestand zichtbaar, wat de indruk wekt dat u voortdurend uw neus optrekt. Met botuline toxine wordt de spieractiviteit die het optrekken van de neus mogelijk maakt tijdelijk stilgelegd, waardoor de rimpeltjes verdwijnen. De cosmetisch artsen van Ageworth behandelen bunny lines volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met uw wensen. Het resultaat is altijd natuurlijk en passend bij uw leeftijd.

Het proces

Een behandeling tegen bunny lines begint bij Ageworth altijd met een persoonlijke intake. Onze artsen gaan voorafgaand aan de behandeling met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Het kan zijn dat niet alleen bunny lines voor een oudere uitstraling zorgen, maar ook de rimpels iets verder naar beneden (marionetlijnen). De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u akkoord met het behandelplan? Dan kan de behandeling worden ingepland, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectable behandeling begint met een grondige reiniging en ontsmetting van de huid. Vervolgens markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, volgens het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Na de behandeling ontvangt u uitgebreide nazorgtips, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw open blik. Een behandeling tegen bunny lines duurt gemiddeld 30 minuten, inclusief intake.

Nazorg

Na een behandeling tegen bunny lines hoeft u niet te herstellen en kunt u uw normale bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan uw huid nog wat rood en gevoelig zijn door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken voordat u de schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen. Mijd daarom zoveel mogelijk direct zonlicht en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan de huid sneller laten herstellen na een injectable behandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Bunny lines verzachten met kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine.
  • Behandeling duurt 30 minuten.
  • Resulteert in een open blik en een natuurlijke uitstraling.

Prijzen:

€120,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.