NL | EN | ES

Bunny lines

In het kort:

  • Bunny lines verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Een open blik en een natuurlijk resultaat

Je ziet ze wanneer je je neus optrekt: de horizontale lijntjes naast of op de neus die we bunny lines noemen. Deze lijntjes ontstaan wanneer je veelvuldig je neus optrekt of veel lacht.

Naar verloop van tijd blijven de lijnen ook in ontspannen toestand zichtbaar, wat de illusie wekt dat je voortdurend je neus optrekt. Met botuline toxine wordt de spieractiviteit die het optrekken van de neus mogelijk maakt tijdelijk stilgelegd, waardoor de rimpeltjes verdwijnen. De cosmetisch artsen van Ageworth behandelen bunny lines volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. Het resultaat is altijd natuurlijk en passend bij je leeftijd.

Het proces
Een behandeling tegen bunny lines wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Onze artsen gaan vóór de behandeling met je in gesprek over jouw wensen en behoeften. Zo kan het zijn dat niet alleen bunny lines voor een oudere uitstraling zorgen, maar ook de rimpels iets verder naar beneden (marionetlijnen). De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een behandeling tegen bunny lines duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling tegen bunny lines hoef je niet te herstellen en kan je je gewoonlijke bezigheden dezelfde dag nog hervatten Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Bunny lines verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Een open blik en een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€ 150,-

Voor behandelingen met Botuline Toxine
geldt een multi-zone voordeel:

10%
20%

Lees meer over bundelvoordelen

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.