NL | EN | ES

Hyason behandeling

In het kort:

Hyason behandeling: de oplossing voor overvulling van fillers en ontevredenheid.

Bij Ageworth begrijpen we dat het resultaat van esthetische behandelingen niet altijd voldoet aan de verwachtingen van patiënten. Als je elders behandeld bent en te maken hebt met overvulling van fillers of ontevredenheid over het behaalde resultaat, staan wij klaar om je te helpen. We bieden gespecialiseerde second opinion consulten, waarbij onze ervaren cosmetisch artsen jouw situatie beoordelen en advies geven over mogelijke oplossingen. Een van de effectieve oplossingen die we aanbieden is de hyason behandeling.

Wat is de hyason behandeling?
De hyason behandeling is specifiek gericht op het corrigeren van overvulling van fillers of ongewenste resultaten na eerdere behandelingen. Het hoofdbestanddeel van deze behandeling is hyaluronidase, een enzym dat in staat is om hyaluronzuur, het belangrijkste bestanddeel van fillers, af te breken. Door het injecteren van hyaluronidase in het behandelde gebied worden overtollige fillers geleidelijk afgebroken en wordt het oorspronkelijke resultaat hersteld.

Second opinion consulten: jouw tevredenheid is onze prioriteit
Bij Ageworth bieden we second opinion consulten aan om patiënten te helpen die elders niet tevreden zijn over hun behandelingen. Onze cosmetisch artsen nemen de tijd om naar jouw zorgen en wensen te luisteren en zullen jouw eerdere behandelingen zorgvuldig beoordelen. Als er sprake is van overvulling van fillers of ontevredenheid met het behaalde resultaat, kunnen we de hyason behandeling aanbevelen als een passende oplossing. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met het eindresultaat en je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

De procedure: precisie en expertise
Bij de hyason behandeling staat precisie en expertise centraal. Onze ervaren cosmetisch artsen zullen de hyaluronidase op een zorgvuldige en gecontroleerde manier in het behandelgebied injecteren. Ze zullen de juiste dosering en plaatsing bepalen om het gewenste corrigerende effect te bereiken. Onze prioriteit is om een natuurlijk ogend resultaat te creëren en eventuele overvulling of ongewenste effecten te verminderen.

Nazorg en resultaat
Na de hyason behandeling kan er enige zwelling, roodheid of gevoeligheid optreden op de behandelde plek. Deze bijwerkingen zijn meestal van voorbijgaande aard en zullen geleidelijk verdwijnen. Onze cosmetisch artsen zullen je voorzien van specifieke nazorginstructies om het herstelproces te bevorderen en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van het gewenste resultaat.

Contacteer ons voor een second opinion consult
Als je elders behandeld bent en niet tevreden bent met het resultaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een second opinion consult. Onze deskundige cosmetisch artsen staan klaar om jouw situatie te beoordelen en een passend behandelplan voor te stellen, inclusief de hyason behandeling indien nodig. Bij Ageworth streven we ernaar om jouw tevredenheid en welzijn voorop te stellen, zodat je met vertrouwen in jezelf kunt stralen.

In het kort:

Prijzen:

€300

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.