NL | EN | ES

Hals en decolleté

In het kort:

  • Een gladdere, jonger uitziende hals
  • Radiesse Hyper-Diluted en fillers
  • 45 minuten
  • Minder zichtbare lijnen en rimpels

Omdat de huid van de hals en het decolleté dun is, zijn teken van huidveroudering snel zichtbaar in deze zone. De huid wordt slapper en lijntjes en rimpels vallen eerder op.

Met injectables is de huid van de hals en het decolleté heel mooi te behandelen, zodat de huid meer volume krijgt, beter gehydrateerd is en gladder oogt. Bij Ageworth kiezen we voor een combinatie van Radiesse Hyper-Diluted en fillers, voor zowel een direct huidverbeterend effect als huidverbetering op lange termijn door de aanmaak van collageen en elastine. De behandeling van de hals en het decolleté vindt plaats volgens een persoonlijk behandelplan, zodat je bent verzekerd van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een fillerbehandeling van de hals en decolleté wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Stoor je je aan volumeverlies in de hals of zijn het de rimpels? Tijdens de intake adviseren we je eerlijk en kundig. De hoeveelheid Radiesse Hyper-Diluted en fillers én het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De Radiesse en fillers worden ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van onder meer je huidtype. Na het injecteren van de Radiesse en fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kan verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een behandeling van de handen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling van de hals en decolleté hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na de behandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Radiesse Hyper-Diluted wordt zichtbaar na één tot drie behandelingen. Het resultaat is vervolgens na twee maanden zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Het effect van de fillers is direct merkbaar: de huid is gladder en beter gehydrateerd. Het resultaat houdt vervolgens gemiddeld twaalf tot achttien maanden. Het lichaam breekt de Radiesse en fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Een gladdere, jonger uitziende hals
  • Radiesse Hyper-Diluted en fillers
  • 45 minuten
  • Minder zichtbare lijnen en rimpels

Prijzen:

€ 150,-
va. € 450,-

Voor behandelingen met Botuline Toxine
geldt een multi-zone voordeel:

10%
20%

Lees meer over bundelvoordelen

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.