NL | EN | ES

Hals en decolleté

In het kort:

  • Een hals die gladder oogt en er jonger uitziet
  • Duurt gemiddeld 45 minuten
  • Vermindert zichtbare lijnen en rimpels

Omdat de huid van de hals en het decolleté dun is, zijn tekenen van huidveroudering snel zichtbaar in deze zone. De huid wordt slapper en lijntjes en rimpels vallen eerder op.

 

Met injectables is de huid van uw hals en decolleté heel mooi te behandelen, zodat de huid meer volume krijgt, beter gehydrateerd is en gladder oogt. Bij Ageworth kiezen we voor een combinatie van Radiesse en fillers, voor zowel een direct huidverbeterend effect als huidverbetering op lange termijn door de aanmaak van collageen en elastine. De behandeling van de hals en het decolleté vindt plaats volgens een persoonlijk behandelplan, zodat u bent verzekerd van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een fillerbehandeling van de hals en decolleté wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Stoort u zich aan volumeverlies in de hals of zijn het de rimpels? Tijdens de intake adviseren we u eerlijk en deskundig. De hoeveelheid Radiesse en fillers én het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De Radiesse en fillers worden ingebracht met een naald of via een stompe canule, afhankelijk van onder meer uw huidtype. Na het injecteren van de Radiesse en fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kan verdelen. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een behandeling van de hals en decolleté duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling van de hals en decolleté hoeft u niet te herstellen. U kunt na deze ingreep verder met uw dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat uw huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na de behandeling, die gewoonlijk binnen een paar dagen verdwijnen. De eerste week na de behandeling raden we u aan geen bezoek te brengen aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken voordat u de schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen, dus mijd de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan de huid sneller laten herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Radiesse wordt zichtbaar na één tot drie behandelingen, met resultaat dat na twee maanden zichtbaar wordt. Het effect van de fillers is direct merkbaar: de huid is gladder en beter gehydrateerd. Het resultaat houdt gemiddeld twaalf tot achttien maanden aan. Het lichaam breekt de Radiesse en fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Een hals die gladder oogt en er jonger uitziet
  • Duurt gemiddeld 45 minuten
  • Vermindert zichtbare lijnen en rimpels

Prijzen:

€120,-
va. €450,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.