NL | EN | ES

Rokerslijntjes

In het kort:

  • Rokerslijntjes verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige spierontspanners en fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

De verticale rimpels op de bovenlip noemen we rokerslijntjes. Ze ontstaan door het veelvuldig aanspannen van de spieren rondom de mond, bij onder meer eten, drinken, lachen en vooral roken. In veel gevallen zorgen bovenliprimpels voor een oudere uitstraling.

Met tijdelijke hyaluronzuurfillers kunnen de lijntjes op de bovenlip heel mooi worden opgevuld, waardoor de rokerslijntjes niet meer zichtbaar zijn. In sommige gevallen kunnen rokerslijntjes worden verzacht met botuline toxine. De cosmetisch artsen van Ageworth behandelen rokerslijntjes volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. Het resultaat is altijd natuurlijk en passend bij je leeftijd.

Het proces
Een behandeling tegen rokerslijntjes wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Zijn het enkel de rokerslijntjes die je dwarszitten of is het de algehele neus-mondzone die je graag jeugdiger ziet? Aan de hand van jouw verhaal kan de cosmetisch arts je adviseren en een persoonlijk behandelplan opstellen. De hoeveelheid fillers of botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met injectables de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een behandeling tegen rokerslijntjes duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling tegen rokerslijntjes hoef je niet te herstellen en kan je je gewoonlijke bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het effect van een fillerbehandeling houdt vaak tot een jaar. Het lichaam breekt de botuline toxine en fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Rokerslijntjes verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige spierontspanners en fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

va. €250

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.