NL | EN | ES

Kraaienpootjes

In het kort:

  • Kraaienpootjes verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

De één vindt ze charmant, de ander ergert zich eraan. Wanneer kraaienpootjes ook aanwezig zijn wanneer je níet lacht, kunnen deze zogenoemde lachrimpels je ouder doen lijken.

Met een subtiele hoeveelheid botuline toxine kunnen kraaienpootjes snel en effectief worden verzacht. Hierdoor krijg je weer een jonge uitstraling en een frissere oogopslag. De cosmetisch artsen van Ageworth behandelen kraaienpootjes volgens een persoonlijk behandelplan waarin onze expertise wordt gecombineerd met jouw wensen. Het resultaat is altijd natuurlijk en passend bij je leeftijd.

Het proces
Een behandeling tegen kraaienpootjes wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Wens je een overall frisse blik of wil je vooral een jongere uitstraling? Misschien zijn er injectablebehandelingen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Onze artsen zijn er om jou te adviseren. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een behandeling tegen kraaienpootjes duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Na een behandeling tegen kraaienpootjes hoef je niet te herstellen en kan je je gewoonlijke bezigheden dezelfde dag nog hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Kraaienpootjes verzachten
  • Kwalitatief hoogwaardige botuline toxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€120

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.