NL | EN | ES

Neus lippenplooi

In het kort:

  • Neuslippenplooi opvullen met fillers
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Een diepe neuslippenplooi kan je er vermoeider, ouder of strenger laten uitzien dan je bent. De lijnen die van de zijkant van je neus richting je mondhoeken lopen worden dieper naarmate je ouder wordt, maar zijn met hyaluronzuurfillers heel goed te behandelen.

Een filler vult de lijnen op, waardoor de plooi wordt verzacht of zelfs helemaal verdwijnt. Bij Ageworth helpen we je graag van een vermoeide uitstraling af door de neuslippenplooi volgens een persoonlijk behandelplan te verhelpen. Zo ben je verzekerd van een natuurlijk resultaat dat bij je past.

Het proces
Een fillerbehandeling van de neuslippenplooi wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Is het de neuslippenplooi waar je je aan ergert of zijn het misschien de marionetlijnen of andere lijnen in het gezicht die jouw uitstraling ouder en minder fris maken? Bij een fillerbehandeling van de neuslippenplooi kijken onze cosmetisch artsen altijd naar jou als persoon. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een fillerbehandeling van neuslippenplooi duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een fillerbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Neuslippenplooi opvullen met fillers
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

va. €250

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.