NL | EN | ES

Oorlelcorrectie

In het kort:

  • Verslapte oorlellen corrigeren
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 30 minuten
  • Stevigere, goed gevormde oorlellen

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid slapper en kan de huid meer gaan zakken. Dit geldt ook voor de oorlellen. Zeker wanneer je regelmatig oorbellen draagt, kan de huid van oorlellen door de jaren heen vervormen.

De oorlel wordt langer, slapper en het oorbelgaatje wordt steeds groter. Met tijdelijke hyaluronzuurfillers is de huid van de oorlel heel mooi te verstevigen. Door een kleine hoeveelheid filler te injecteren, krijgt de huid van de oorlel meer definitie, stevigheid en de gewenste vorm terug. We gaan subtiel te werk, zodat het effect van de gecorrigeerde oorlellen heel natuurlijk is.

Het proces
Een fillerbehandeling tegen verslapte oorlellen wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Door naar jou te luisteren, komen we tot het ideale behandelplan.. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een oorlelcorrectie duurt gemiddeld 30 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een oorlelcorrectie hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Verslapte oorlellen corrigeren
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 30 minuten
  • Stevigere, goed gevormde oorlellen

Prijzen:

va. €250

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.