NL | EN | ES

Neuscorrectie

In het kort:

  • Neuscorrectie zonder operatie
  • Neuslift, neusbrug of oneffenheden corrigeren
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Contourherstel van de neus

Voor een neuscorrectie hoef je niet onder het mes. Ondervind je hinder van een kromme neus, bobbel op de neusbrug of een naar beneden zakkende neuspunt? Dan kan een neuscorrectie met fillers de uitkomst zijn.

Met deze niet-operatieve neuscorrectie kunnen veel onvolmaaktheden worden gecorrigeerd. Een hyaluronzuurfiller vult de huid van de neus op, waardoor een bobbel verdwijnt, de neus niet meer krom staat of subtiel wordt gelift. De cosmetisch arts bepaalt de te injecteren plekken zorgvuldig, zodat het gewenste resultaat wordt behaald en we de mooiste versie van jouw neus onthullen.

Het proces
Een neuscorrectie met fillers wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over hoe we het probleem dat jij hebt met je neus het beste kunnen behandelen. Door naar jou te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de neuscorrectie. Een neuscorrectie met fillers duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
In tegenstelling tot een neusoperatie hoef je na een neuscorrectie met fillers níet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een neuscorrectie met fillers is gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Neuscorrectie zonder operatie
  • Neuslift, neusbrug of oneffenheden corrigeren
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Contourherstel van de neus

Prijzen:

€500

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.