NL

Overweeg je om een ooglidcorrectie door ons te laten uitvoeren? Voordat je een definitieve keuze maakt, is het goed om te weten welke leeftijd geschikt is voor deze behandeling. In deze FAQ beantwoorden we hier de meestgestelde vragen over. Zodra je hier een beter beeld van hebt, is het makkelijker om te ontdekken of een ooglidcorrectie de juiste behandeling voor je is.

Vanaf welke leeftijd kan ik een ooglidcorrectie ondergaan?

Over het algemeen wordt een ooglidcorrectie uitgevoerd bij mensen boven de 18 jaar. De grootste groep mensen die voor een ooglidcorrectie kiest, is dertig jaar of ouder. Komen hangende oogleden voor in je familie en heb je er al last van op een jongere leeftijd, dan is het ook mogelijk om de behandeling op een jongere leeftijd uit te voeren. Er is geen ideale leeftijd, het is in verschillende situaties een goede oplossing.

Wanneer is het juiste moment voor een ooglidcorrectie?

Als je jouw vermoeide blik helemaal zat bent en toe bent aan een frisse uitstraling, dan is een ooglidcorrectie daar een goede manier voor. Maar ook als je last hebt van klachten zoals vermoeide ogen, hoofdpijn, tranende ogen of andere irritaties door je hangende oogleden, is het verstandig om snel een ooglidcorrectie te overwegen.

Met deze behandeling kunnen deze lichamelijke klachten snel verholpen worden. Als je twijfelt of het nu al het juiste moment is voor deze ingreep, maak dan een afspraak met onze specialisten. Wij beoordelen je hangende oogleden en geven een vrijblijvend advies.

Is het mogelijk om een ooglidcorrectie te doen op oudere leeftijd?

Ja, als je nog in goede gezondheid verkeert, is een ooglidcorrectie ook mogelijk op een oudere leeftijd. Hangende oogleden kunnen tenslotte een oorzaak zijn van ouder worden. Als je huid slapper wordt en je te maken hebt met dit probleem, is een ooglidcorrectie een uitstekende manier om weer van een frissere en jongere uitstraling te genieten.

Een ooglidcorrectie is minder geschikt wanneer je te maken hebt met een medische aandoening die het risico op complicaties na de behandeling groter maakt. Als je een medische aandoening hebt en niet zeker weet of een ooglidcorrectie een goed idee is, neem dan contact op met onze specialisten.

Wat zijn de belangrijkste redenen om een ooglidcorrectie te doen?

Een ooglidcorrectie is een geweldige oplossing om hangende oogleden te verhelpen. Als je zulke oogleden hebt, kan dat zorgen voor een vermoeide en boze uitstraling, terwijl je dat niet bent. Met de ingreep breng je daar verandering in en krijg je jouw frisse uitstraling weer terug. Als je hangende oogleden hebt, kun je ook te maken krijgen met vervelende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, een belemmerd gezichtsveld en tranende ogen. Door de ingreep bij Ageworth uit te voeren, zijn deze klachten snel verleden tijd. Ben je onzeker over je overhangende huid, dan helpt een ooglidcorrectie om je zelfvertrouwen een boost te geven. Dankzij de frisse en jongere uitstraling die je krijgt door de behandeling, loop je een stuk zelfverzekerder de deur uit.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.