NL | EN | ES

Bovenooglidcorrectie

In het kort:

  • Bovenooglidcorrectie door een gerenommeerde arts
  • Geen last meer van hangende oogleden
  • Een open, verfrissende blik
  • Slechts 45 minuten nodig

Een bovenooglidcorrectie kan een oplossing bieden voor hangende en zware oogleden die worden veroorzaakt door overtollige huid. Een overhangend bovenooglid geeft u niet alleen een vermoeide uitstraling, maar kan ook voor fysiek ongemak zorgen. Van spanningshoofdpijn tot irritatie van de ogen of zelfs belemmerd zicht, de gevolgen kunnen aanzienlijk zijn.

Een bovenooglidcorrectie is vaak de beste en meest duurzame behandeling voor dit probleem. Onze artsen bij Ageworth zijn gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties en helpen u graag tijdens uw bezoek aan onze cosmetische kliniek in Amersfoort een frissere uitstraling te bereiken.

Het proces van een bovenooglidcorrectiebehandeling

Voordat onze arts de bovenooglidcorrectie uitvoert, vindt er een intakegesprek plaats. Hierin kunt u al uw wensen en vragen voorleggen. Zo komen we samen tot een behandelplan op maat. Het is mogelijk dat de arts in plaats van een bovenooglidcorrectie adviseert om een wenkbrauwlift uit te voeren. In sommige gevallen heeft dit als niet-chirurgische ingreep namelijk de voorkeur boven een bovenooglidcorrectie. Uiteraard geeft uw wens en oordeel de doorslag. Desgewenst kan gelijk na de intake de bovenooglidcorrectiebehandeling worden ingepland.

Vernieuwde Uitstraling met Bovenooglidcorrectie

Als u last heeft van hangende oogleden en een vermoeid uiterlijk, kan een bovenooglidcorrectie de ideale oplossing bieden. Deze ingreep, uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen, verwijdert overtollige huid en eventueel vet uit het bovenste ooglid. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving, waarbij de nauwelijks zichtbare incisie in de natuurlijke plooi van het ooglid wordt gemaakt. Na de operatie worden de hechtingen zorgvuldig verwijderd, waardoor de littekens minimaal zijn. Met deze cosmetische correctie bereiken onze patiënten een frissere, meer uitgeruste blik. Het herstel is meestal vlot, en het resultaat van een bovenooglidcorrectie is vaak al snel na de ingreep zichtbaar.

De bovenooglidcorrectiebehandeling

De bovenooglidcorrectie begint met het reinigen van de te behandelen huid, die vervolgens plaatselijk wordt verdoofd. Dit gebeurt met injecties, die geen pijn doen. Vervolgens tekent de arts het gebied af waar de incisies en hechtingen worden geplaatst. Deze incisie zal in de huidplooi boven het oog worden gemaakt, ter voorkoming van zichtbare littekens. Na het verwijderen van de overtollige huid wordt de incisie gesloten met dunne hechtingen. Deze zullen na een week worden verwijderd. De huid wordt middels kleine pleisters afgeplakt. We voorzien u van alle benodigde informatie over nazorg en herstel en na ongeveer 45 minuten kunt u naar huis. U mag niet zelf autorijden na een bovenooglidcorrectie, dus regel desgewenst vervoer.

Nazorg

De eerste dagen na de bovenooglidcorrectie zal het behandelde gebied beurs en gevoelig zijn. Een week na de ingreep worden in onze cosmetische kliniek in Amersfoort de hechtingen verwijderd tijdens de nacontrole. Ook is het aan te raden om littekencrème te gebruiken, waardoor de kans op littekens verkleind wordt. Vermijd de eerste twee weken na de bovenooglidcorrectie make-up, sauna’s en zonnebanken. Ook sporten raden we in deze periode af.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het genezingsproces van een bovenooglidcorrectie zal zo’n twaalf weken in beslag nemen. Vanaf dat moment zal het definitieve resultaat te zien zijn. Het effect van de behandeling is relatief duurzaam: gemiddeld tien tot vijftien jaar. De duur van het resultaat hangt echter af van een combinatie van uw leefstijl, huidtype en genen. Mochten uw oogleden na die tijd door veroudering weer gaan hangen, dan kunt u een vervolgafspraak maken voor een bovenooglidcorrectiebehandeling in onze cosmetische kliniek in Amersfoort.

In het kort:

  • Bovenooglidcorrectie door een gerenommeerde arts
  • Geen last meer van hangende oogleden
  • Een open, verfrissende blik
  • Slechts 45 minuten nodig

Prijzen:

€995,-
€1250,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.