NL | EN | ES

Wenkbrauwlift

In het kort:

  • Niet-operatieve wenkbrauwlift
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 45 minuten
  • Altijd en een natuurlijk resultaat

Naarmate je ouder wordt, gaat de huid van de wenkbrauwen wat zakken. Hierdoor kan je vermoeider ogen of kan je uitdrukking zelfs nors of streng worden. Voor veel mensen zijn zakkende wenkbrauwen aanleiding voor een bovenooglidcorrectie, maar in sommige gevallen biedt een niet-chirurgische wenkbrauwlift voldoende uitkomst.

Met Botulinetoxine worden de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken ontspannen, waardoor de wenkbrauwen automatisch een lift krijgen. De oogleden gaan minder hangen en je krijgt er een meer open, uitgeruste blik voor in de plaats. Ageworth is gespecialiseerd in het creëren van een natuurlijke open blik en adviseert je graag over de juiste behandeling. We werken altijd volgens een persoonlijk behandelplan waarbinnen we onze expertise combineren met jouw wensen en behoeften.

Het proces

Een wenkbrauwlift vindt pas plaats wanneer we de tijd hebben genomen voor een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Misschien kwam je aanvankelijk voor een ooglidcorrectie, maar blijkt een wenkbrauwlift voldoende. Of misschien is het juist je fronsrimpel die (ook) aangepakt dient te worden. We luisteren naar je en komen zo samen tot het ideale behandelplan. De hoeveelheid Botulinetoxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met spierontspanners de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. We werken met een flinterdunne naald, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een wenkbrauwlift duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg

Net als bij iedere andere Botulinetoxinebehandeling hoef je ook na een wenkbrauwlift niet te herstellen. Je kan na deze korte ingreep je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de Botulinetoxine op de gewenste plek effectief is, raden we aan de eerste vier uur niet te gaan liggen, bukken en niet te sporten. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de Botulinetoxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Niet-operatieve wenkbrauwlift
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 45 minuten
  • Altijd en een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€120,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.