NL | EN | ES

Faceslimming

In het kort:

  • Een verfijnd gezichtscontour
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Als u last heeft van een overontwikkelde kaakspier, mogelijk veroorzaakt door veelvuldig kauwen of tandenknarsen, kan het zijn dat uw kaak breder is dan gewenst.

Een aanwezige, vierkante kaak en te bolle wangen kunnen effectief worden gecorrigeerd met botuline toxine. Door op de juiste plekken te injecteren, worden de kaakspieren tijdelijk ontspannen, wat resulteert in een slankere kin en kaak. Bij Ageworth hanteren we bij face slimming een subtiele aanpak, waardoor het effect van een slankere kaak heel natuurlijk oogt.

Het proces

Face slimming met botuline toxine begint bij Ageworth altijd met een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Wenst u een algeheel frisse uitstraling of richt u zich vooral op een jeugdiger voorkomen? Misschien zijn er injectiebehandelingen waar u nog niet aan gedacht heeft. Bij een behandeling tegen een brede kaak kijken onze cosmetisch artsen altijd naar u als individu. De hoeveelheid botuline toxine en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met botuline toxine de beste versie van uzelf kunnen onthullen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectiebehandeling begint met een grondige reiniging en desinfectie van de huid. Daarna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten volgens het behandelplan. We gebruiken een zeer dunne naald, zodat de behandeling vrijwel pijnloos is. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van het resultaat. Face slimming duurt gemiddeld 30 minuten, inclusief de intake.

Nazorg

Na een face slimming-behandeling kunt u dezelfde dag nog uw normale activiteiten hervatten. Mogelijk is uw huid nog wat rood en gevoelig door de injecties. Om ervoor te zorgen dat de botuline toxine effectief op de gewenste plek werkt, raden we aan de eerste vier uur niet te liggen, bukken of te sporten. Vermijd gedurende minimaal twee weken een bezoek aan de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen, dus vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht en gebruik altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Een herstellende, voedende (litteken)crème bevordert het herstel van de huid na een injectiebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Een verfijnd gezichtscontour
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 30 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€250,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.