NL | EN | ES

David Hamraz

Drs. David Hamraz is een cosmetisch arts en medisch directeur bij Ageworth Clinics in Nederland. Hij heeft zich gespecialiseert in esthetische behandelingen waaronder chirurgische en injectable behandelingen. Hij is aangesloten bij de KNMG en heeft een Master in Geneeskunde behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. 

Met ervaring op verschillende afdelingen dermatologie en plastische chirurgie in Nederlandse ziekenhuizen, waaronder het Elkerliek ziekenhuis en het Catharina ziekenhuis, heeft David zijn kennis en expertise op het gebied van esthetische geneeskunde vergroot. 

Naast zijn werk bij Ageworth Clinics is hij mede-oprichter van DavidMD, een huidverzorgingsmerk dat natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijke innovaties gebruikt om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. 

David is gepassioneerd over het bieden van een persoonlijke en unieke ervaring voor elke cliënt in zijn kliniek. Hij gelooft in het omarmen van de individualiteit van elke persoon en het bevorderen van zelfvertrouwen door het combineren van medische expertise met empathie en zorg. 

Ageworth is een toonaangevend merk in de esthetische geneeskunde. Drs. David Hamraz streeft ernaar om de kliniek te laten groeien op basis van een trouwe klantenbasis die de kwaliteit en persoonlijke aandacht die Ageworth biedt waardeert. 

Door te investeren in de nieuwste technologieën en behandelingen, en door een ongeëvenaarde klantenservice te bieden, wil David ervoor zorgen dat Ageworth synoniem wordt met vertrouwen, zekerheid en excellentie in de wereld van esthetische geneeskunde. 

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.