NL | EN | ES

Marionetlijnen

In het kort:

  • Marionetlijnen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

De lijnen die van de mondhoeken richting de kaaklijn lopen, noemen we marionetlijnen. Zijn deze lijnen heel diep, dan kan dit je uitstraling beïnvloeden. Je oogt vermoeider, ouder en strenger dan je waarschijnlijk bent.

Met tijdelijke hyaluronzuurfillers zijn de rimpels rondom de mond heel mooi op te vullen, waardoor de marionetlijnen worden verzacht of zelfs helemaal verdwijnen. De cosmetisch artsen van Ageworth behandelen marionetlijnen volgens een persoonlijk behandelplan, zodat je verzekerd bent van een natuurlijk resultaat dat bij je past.

Het proces
Een fillerbehandeling van de marionetlijnen wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Zo kan het zijn dat je je ergert aan marionetlijnen, maar óók van afhangende mondhoeken af wil. Met een combinatie van injectables zijn beide problemen goed te verhelpen. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een marionetlijnenbehandeling duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een fillerbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Marionetlijnen opvullen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

va. €250

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.