NL | EN | ES

Huidverbetering

In het kort:

  • Profhilo en Radiesse
  • Voor een gladdere, jonger uitziende huid met skinboosters
  • Duur: 45 minuten

Wanneer u skinboosters zoals Profhilo en Radiesse gebruikt, streven we naar huidverbetering zonder extra volume toe te voegen. Deze behandelingen werken krachtig aan het verbeteren van de huid, waardoor deze gladder, elastischer en voller oogt.

Profhilo en Radiesse stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt en een natuurlijke glans krijgt. Ook vallen rimpels en lijntjes minder op na een behandeling met Profhilo en Radiesse. Bij Ageworth helpen we u graag aan een stralendere huid en adviseren we u graag over een van de skinboosters. We werken volgens een persoonlijk behandelplan, zodat u verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een huidverbeterende behandeling met een skinbooster wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan door een persoonlijke intake. Een van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doelen, wensen en behoeften. Ervaart u volumeverlies of wenst u vooral een beter gehydrateerde huid? Door naar u te luisteren, komen we samen tot het ideale behandelplan, waarin we onze expertise combineren met uw wensen. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met een grondige reiniging en ontsmetting van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, volgens het behandelplan. De Profhilo of Radiesse wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule, afhankelijk van het te behandelen gebied en uw huidtype. Na het injecteren wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat het middel zich goed kan verdelen. Na de behandeling krijgt u uitgebreide nazorgtips mee, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van de behandeling. Een huidverbeterende behandeling met Radiesse of Profhilo duurt gemiddeld 45 minuten, inclusief intake.

Nazorg
Na een skinboosterbehandeling hoeft u niet te herstellen. U kunt na de ingreep gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Mogelijk is uw huid nog wat rood en gevoelig door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken, die doorgaans binnen een paar dagen verdwijnen. Vermijd de eerste week na de behandeling een bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken voordat u de schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen. Mijd daarom zoveel mogelijk de zon en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème versnelt het herstel van de huid na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het huidverbeterende effect van Profhilo en Radiesse wordt zichtbaar na één tot drie behandelingen. We adviseren de behandelingen om de vier weken in te plannen. Het resultaat is vervolgens na twee maanden zichtbaar, omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. U geniet vervolgens gemiddeld twaalf tot achttien maanden van het huidverbeterende resultaat, waarna uw lichaam het middel op natuurlijke wijze afbreekt. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl.

In het kort:

  • Profhilo en Radiesse
  • Voor een gladdere, jonger uitziende huid met skinboosters
  • Duur: 45 minuten

Prijzen:

€250,-
€450,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.