NL | EN | ES

Donkere kringen

In het kort:

  • Vermindering van wallen en donkere kringen
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige fillers
  • Duur van de behandeling: 45 minuten
  • Altijd streven naar een natuurlijk resultaat

Uw oogopslag speelt een belangrijke rol bij hoe fris en uitgerust u voor de dag komt, evenals bij hoe jong en vitaal u overkomt. Als u last heeft van wallen, donkere kringen en/of diepe traangootjes, is de kans groot dat mensen u vaak vertellen dat u er vermoeid of zelfs verdrietig uitziet.

Bij Ageworth helpen we u graag weer te stralen. Met een fillerbehandeling kunnen diepe traangootjes worden opgevuld, waardoor wallen en donkere kringen minder opvallen. Een hyaluronzuurfiller egaliseert de huid onder de ogen heel mooi en zorgt ervoor dat de schaduwen die donkere kringen veroorzaken, verdwijnen. Bij de behandeling van wallen en donkere kringen gaan we te werk volgens een persoonlijk behandelplan, zodat u verzekerd bent van een resultaat dat bij u past.

Het proces

Een fillerbehandeling tegen wallen en donkere kringen wordt bij Ageworth altijd voorafgegaan door een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met u in gesprek over uw doelen, wensen en behoeften. Stoort u zich aan wallen of aan de donkere verkleuringen onder uw ogen? In sommige gevallen kan een filleroplossing helpen, maar bij wallen kan huidoverschot ook een rol spelen, waarvoor een onderooglidcorrectie wellicht de beste optie is. Bij een traangootbehandeling tegen wallen en kringen kijken onze cosmetisch artsen altijd naar u als individu. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer uw leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van u kunnen realiseren. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectablebehandeling begint met een grondige reiniging en ontsmetting van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, volgens het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule, afhankelijk van het te behandelen gebied en uw huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling ontvangt u uitgebreide nazorgtips, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw open blik. Een fillerbehandeling tegen donkere kringen en wallen duurt gemiddeld 45 minuten, inclusief intake.

Nazorg

Na een traangootjesbehandeling met fillers hoeft u niet te herstellen en kunt u uw dagelijkse bezigheden gewoon voortzetten. Wel kan uw huid nog wat rood en gevoelig zijn door de injecties. In sommige gevallen kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan, die meestal binnen een paar dagen verdwijnen. Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling de sportschool, zonnebank of sauna, en wacht minimaal twee weken voordat u de schoonheidsspecialist bezoekt. UV-straling kan de behandelde huid sneller beschadigen, dus vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan de huid sneller laten herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Vermindering van wallen en donkere kringen
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige fillers
  • Duur van de behandeling: 45 minuten
  • Altijd streven naar een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€500,-

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.