NL | EN | ES

Donkere kringen

In het kort:

  • Wallen en donkere kringen verminderen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Je oogopslag bepaalt hoe fris en uitgerust je voor de dag komt én hoe jong en vitaal je oogt. Heb je last van wallen, donkere kringen en/of diepe traangootjes? Dan is de kans groot dat je vaak te horen krijgt dat je er vermoeid of zelfs verdrietig uitziet.

Bij Ageworth helpen we graag weer stralen. Met een fillerbehandeling kunnen diepe traangootjes worden opgevuld, waardoor wallen en donkere kringen minder opvallen. Een hyaluronzuurfiller egaliseert de huid onder de ogen heel mooi en zorgt er zo voor dat de schaduwen die donkere kringen veroorzaken verdwijnen. Bij de behandeling van wallen en donkere kringen gaan we te werk volgens een persoonlijk behandelplan. Zo ben je verzekerd van een resultaat dat bij je past.

Het proces
Een fillerbehandeling tegen wallen en donkere kringen wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Zijn het wallen waar je je aan stoort, of de donkere verkleuringen onder je oog? In sommige gevallen bieden fillers uitkomst, maar bij wallen speelt huidoverschot vaak een rol, waardoor een onderooglidcorrectie wellicht het gewenste effect geeft. Bij een traangootbehandeling tegen wallen en kringen kijken onze cosmetisch artsen altijd naar jou als persoon. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je open blik. Een fillerbehandeling tegen donkere kringen en wallen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een traangootjesbehandeling met fillers hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Wallen en donkere kringen verminderen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Altijd een natuurlijk resultaat

Prijzen:

€ 500,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.