NL | EN | ES

Migraine

In het kort:

  • Migraine verminderen met spierontspanners
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 30 minuten

Botulinetoxine heeft naast een esthetische werking ook een medisch nut: het kan ondersteunen bij migraine en spanningshoofdpijn.

Botulinetoxine legt tijdelijk de spieractiviteit stil die verantwoordelijk is voor spanningshoofdpijn en voorkomt overmatige samentrekking van de spieren. Hierdoor kan migraine aanzienlijk verminderen. Hoewel een migrainebehandeling met spierontspanners niet voor iedereen effectief is, blijkt het in de meeste gevallen wel migraineaanvallen minder frequent en minder intens te maken. Voor de behandeling van migraine met Botulinetoxine willen we graag met u in gesprek gaan over uw klachten, zodat we u optimaal kunnen adviseren.

Het proces

Een behandeling tegen migraine bij Ageworth wordt voorafgegaan door een persoonlijke intake. We gaan graag met u in gesprek over uw hoofdpijnklachten en mogelijke oorzaken. Hoe vaak heeft u last van migraine, hoe intens zijn uw klachten en hoelang ervaart u ze al? Onze artsen staan klaar om u te adviseren en stellen vooraf een behandelplan op. De hoeveelheid Botulinetoxine en de injectieplaatsen worden afgestemd op uw specifieke klachten. Bent u akkoord met het behandelplan? Dan kan de behandeling worden ingepland, indien gewenst direct na de intake.

De behandeling

Elke injectable behandeling begint met een grondige reiniging en desinfectie van de huid. Vervolgens markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten op basis van het behandelplan. We maken gebruik van zeer dunne naalden, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Na de behandeling ontvangt u uitgebreide nazorgtips om zo lang mogelijk profijt te hebben van de migrainebehandeling. Een behandeling tegen migraine en spanningshoofdpijn duurt gemiddeld 30 minuten, inclusief de intake.

Nazorg

Na de behandeling tegen migraine en hoofdpijn hoeft u niet te herstellen en kunt u dezelfde dag nog uw normale activiteiten hervatten. Mogelijk is uw huid na de injecties nog wat rood en gevoelig. Om ervoor te zorgen dat de Botulinetoxine op de juiste plek effectief blijft, raden we aan om gedurende de eerste vier uur niet te gaan liggen, te bukken of te sporten. Vermijd gedurende minimaal twee weken een bezoek aan de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid beschadigen, dus probeer zonlicht zoveel mogelijk te mijden en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème kan helpen om de huid sneller te laten herstellen na een injectable behandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het resultaat van een behandeling met spierontspanners is gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de Botulinetoxine op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder andere uw huidtype en levensstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Migraine verminderen met spierontspanners
  • Kwalitatief hoogwaardige Botulinetoxine
  • 30 minuten

Prijzen:

€220,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.