NL | EN | ES

Litteken

In het kort:

  • Littekens en acnelittekens verminderen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Effectieve vervaging van (acne)littekens

Littekens zijn er in alle soorten en maten en kunnen zich overal op het lichaam en in het gezicht bevinden. Wat ze gemeen hebben, is dat de meeste mensen ze ontsierend vinden.

Gelukkig zijn de veel littekens goed te behandelen met hyaluronzuurfillers. Een tijdelijke filler vult littekens waarbij sprake is van weefselafname heel mooi op, waardoor de huid weer egaal wordt. Ook acnelittekens laten zich heel mooi egaliseren met fillers. Bij Ageworth zijn we gespecialiseerd in littekenbestrijding met fillers. We werken volgens een persoonlijk behandelplan, zodat je verzekerd bent van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een fillerbehandeling tegen littekens wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, klachten en behoeften. Ook bestuderen we je littekens grondig, zodat we je een passend eerlijk en kundig advies kunnen geven. In enkele gevallen kunnen we littekens niet verminderen met fillers. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de behandeling. Een fillerbehandeling tegen littekens duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een fillerbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende littekencrème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl.

In het kort:

  • Littekens en acnelittekens verminderen
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers
  • 45 minuten
  • Effectieve vervaging van (acne)littekens

Prijzen:

va. €250

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.