NL | EN | ES

Ibtissam al Wahabi

Ibtissam Al Wahabi is een ervaren huidtherapeute met een diepgewortelde passie voor het vak huidtherapie, in al haar diversiteit. Nadat ze haar opleiding tot huidtherapeute succesvol had afgerond, betrad ze direct het dynamische werkveld van de huidtherapie.

Tijdens haar studie heeft Ibtissam zich intensief verdiept in het grootste orgaan van de mens: de huid. Met haar vergaarde kennis wil ze haar cliënten begeleiden naar een gepersonaliseerd doel dat perfect bij hen past. Ze begrijpt dat het van essentieel belang is dat haar cliënten zich gehoord voelen en volledig geïnformeerd zijn gedurende het gehele behandelproces.

Gedurende haar carrière als huidtherapeut en onderneemster heeft Ibtissam waardevolle ervaring opgedaan bij vooraanstaande privéklinieken en gerenommeerde ziekenhuizen in Nederland. Ze begrijpt dat cliënten hoge verwachtingen hebben wanneer ze bij haar aankloppen, en ze is vastberaden om aan deze verwachtingen te voldoen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en behandelingen streeft Ibtissam naar niets minder dan buitengewone resultaten en minimale hersteltijd voor haar cliënten. Haar duidelijke doel is om samen te werken aan de beste versie van jezelf.

Met enthousiasme staat Ibtissam klaar om u te helpen bij het opstellen van een uitgebreid behandelplan, waarbij niet alleen de oppervlakkige huid, maar ook de gehele huid en innerlijke balans zorgvuldig worden verzorgd.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.