NL | EN | ES

Borstvergroting

In het kort:

  • Borstvergroting door een gerenommeerd arts
  • Volledige narcose
  • Vollere en stevigere borsten
  • Veilige implantaten
  • 60 – 90 minuten

Een borstvergroting geeft meer volume aan de borsten en kan ook de vorm van de borsten verbeteren. Wanneer de borsten vorm verliezen en meer gaan zakken – door huidveroudering, veel afvallen of een zwangerschap – kan een borstvergroting je weer zeker laten voelen.

Bij Ageworth zorgen we er altijd voor dat je borsten een geheel vormen met de rest van je lichaam, zodat het resultaat natuurlijk is. Vóór de ingreep vindt een uitgebreid consult plaats, waarbij we luisteren naar jouw wensen en je eerlijk en kundig adviseren. Elke borstvergroting is absoluut maatwerk. Zo ben je verzekerd van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een borstvergroting wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een consult. Eén van onze artsen gaat vóór de ingreep met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Wil je iets laten doen aan de grootte van je borsten, of is het vooral de vorm die je stoort? Door met je in gesprek te gaan, komen we tot het ideale behandelplan, waarin we onze expertise combineren met jouw wensen. Ook kun je tijdens het consult al je vragen stellen aan de arts, zodat je de behandeling met een zeker gevoel kan ondergaan. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden.

Verschillende implantaten
Iedere borstvergroting is maatwerk, en dus kan de arts kiezen voor verschillende vormen implantaten (of protheses) en verschillende plaatsingstechnieken. De vorm van de prothese is afhankelijk van je wensen en van hoeveel eigen borstweefsel je hebt. Al onze protheses zijn veilig en nationaal én Europees goedgekeurd. Welke techniek de arts gebruikt voor het plaatsen van de implantaten heeft te maken met je lichaam en het aanwezige borstweefsel. De arts zal dit beoordelen en van tevoren de gekozen protheses en techniek met je doornemen.

De behandeling
Een borstvergroting gebeurt onder algehele narcose. Zo voel en merk je niks van de ingreep. De arts tekent de borsten af zet daarna een incisie (sneetje) van 3 tot 5 centimeter op een plek die niet erg opvalt, vaak de borstplooi. Via de incisie wordt het implantaat ingebracht. Hierna worden de sneetjes gehecht. Om ervoor te zorgen dat het wondvocht kan worden afgevoerd, brengen we twee kleine drains in. Deze worden verwijderd zodra er geen vocht meer uit de wond komt. Een borstvergroting duurt gemiddeld 60 – 90 minuten.

Nazorg
De eerste dagen na de borstvergroting zullen je borsten pijnlijk en gespannen aanvoelen. De pijn neemt gewoonlijk binnen een aantal dagen af. De eerste zes weken na de borstvergroting kunnen de littekens nog rood en dik zijn. Het volledige genezingsproces van littekens is gemiddeld een jaar. Om de huid te helpen herstellen, raden we een speciale littekencrème aan. Voor een spoedig herstel draag je de eerste zes weken na de borstvergroting een stevige beha zonder beugels, ook ’s nachts. Vermijd de eerste zes weken sporten, de zonnebank en sauna.

In het kort:

  • Borstvergroting door een gerenommeerd arts
  • Volledige narcose
  • Vollere en stevigere borsten
  • Veilige implantaten
  • 60 – 90 minuten

Prijzen:

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.