NL | EN | ES

Borstvergroting

In het kort:

  • Borstvergroting onder begeleiding van een ervaren arts
  • Uitgevoerd onder algehele narcose
  • Resulteert in vollere en stevigere borsten
  • Gebruik van veilige implantaten
  • De behandeling duurt gemiddeld 60 – 90 minuten

Een borstvergroting geeft meer volume aan de borsten en kan ook de vorm ervan verbeteren. Wanneer uw borsten hun vorm verliezen en meer gaan zakken – door huidveroudering, significant gewichtsverlies of een zwangerschap – kan een borstvergroting ervoor zorgen dat u zich weer zeker voelt.

Bij Ageworth zorgen we er altijd voor dat uw borsten een geheel vormen met de rest van uw lichaam, zodat het resultaat natuurlijk is. Vóór de ingreep vindt een uitgebreid consult plaats, waarbij we luisteren naar uw wensen en u eerlijk en deskundig adviseren. Elke borstvergroting is absoluut maatwerk. Zo bent u verzekerd van het allerbeste resultaat.

Het proces
Een borstvergroting bij Ageworth begint altijd met een consult. Eén van onze artsen gaat vóór de ingreep met u in gesprek over uw doel, wensen en behoeften. Wilt u iets laten doen aan de grootte van uw borsten, of stoort u zich vooral aan de vorm? Door met u in gesprek te gaan, komen we tot het ideale behandelplan, waarin we onze expertise combineren met uw wensen. Tijdens het consult kunt u al uw vragen stellen aan de arts, zodat u de behandeling met een gerust gevoel kunt ondergaan. Bent u het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling worden ingepland.

Verschillende implantaten
Iedere borstvergroting is maatwerk, en dus kan de arts kiezen voor verschillende vormen implantaten (of protheses) en verschillende plaatsingstechnieken. De vorm van de prothese is afhankelijk van uw wensen en van de hoeveelheid eigen borstweefsel die u heeft. Al onze protheses zijn veilig en nationaal én Europees goedgekeurd. Welke techniek de arts gebruikt voor het plaatsen van de implantaten heeft te maken met uw lichaam en het aanwezige borstweefsel. De arts zal dit beoordelen en van tevoren de gekozen protheses en techniek met u doornemen.

De behandeling
Een borstvergroting wordt uitgevoerd onder algehele narcose, zodat u niets voelt of merkt van de ingreep. De arts tekent de borsten af en zet daarna een incisie (sneetje) van 3 tot 5 centimeter op een plek die niet erg opvalt, vaak in de borstplooi. Via de incisie wordt het implantaat ingebracht. Hierna worden de sneetjes gehecht. Om ervoor te zorgen dat het wondvocht kan worden afgevoerd, brengen we twee kleine drains in. Deze worden verwijderd zodra er geen vocht meer uit de wond komt. Een borstvergroting duurt gemiddeld 60 – 90 minuten.

Nazorg
De eerste dagen na de borstvergroting kunnen uw borsten pijnlijk en gespannen aanvoelen, maar de pijn neemt gewoonlijk binnen enkele dagen af. De eerste zes weken na de borstvergroting kunnen de littekens nog rood en dik zijn. Het volledige genezingsproces van littekens duurt gemiddeld een jaar. Om de huid te helpen herstellen, raden we een speciale littekencrème aan. Voor een spoedig herstel draagt u de eerste zes weken na de borstvergroting een stevige beha zonder beugels, ook ’s nachts. Vermijd de eerste zes weken sporten, de zonnebank en sauna.

In het kort:

  • Borstvergroting onder begeleiding van een ervaren arts
  • Uitgevoerd onder algehele narcose
  • Resulteert in vollere en stevigere borsten
  • Gebruik van veilige implantaten
  • De behandeling duurt gemiddeld 60 – 90 minuten

Prijzen:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.