NL | EN | ES

Lippen opvullen

In het kort:

  • Lippen opvullen met hyaluronzuurfillers
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers van Juvederm, Aliaxin en Belotero
  • 45 minuten
  • Natuurlijk resultaat dat bij jou past

Hoe ouder je wordt, hoe meer het volume in de lippen afneemt. Het gevolg: dunnere lippen, soms gepaard met een trieste of strenge uitstraling.

De lippen subtiel laten opvullen kan met fillers. Een filler op basis van natuurlijk hyaluronzuur geeft de lippen tijdelijk meer volume. Bij Ageworth voeren we fillerbehandelingen van de lippen uit volgens een persoonlijk behandelplan. Altijd natuurlijk en subtiel, zodat je verzekerd bent van lippen die bij jou passen.

Het proces
Een fillerbehandeling voor het opvullen van lippen wordt bij Ageworh altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. Waarom wil je je lippen laten opvullen? Wat hoop je te bereiken? Zo kan het zijn dat niet het opvullen van de lippen het gewenste resultaat gaat bieden, maar het behandelen van marionetlijnen of de neus-lippenplooi. Door naar je te luisteren, komen we samen tot het beste behandelplan. De hoeveelheid fillers en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met lipfillers de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de fillerbehandeling voor het opvullen van lippen ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke fillerbehandeling voor het opvullen van lippen begint met het grondig reinigen en ontsmetten van de lippen en het gebied rondom de mond. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. Omdat een fillerbehandeling van de lippen gevoelig is, werken we met een dunne naald en kan het gebied rondom de mond worden verdoofd met een verdovende zalf. De filler wordt ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Na het injecteren van de lipfillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Hierna krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je lipfillers. Een fillerbehandeling voor het opvullen van lippen duurt gemiddeld 45 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een lipfillerbehandeling hoef je niet te herstellen: na het opvullen van lippen kun je je dagelijkse bezigheden hervatten. Wel kan het zijn dat je mond nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na een fillerbehandeling. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na het opvullen van de lippen geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Lippen opvullen met hyaluronzuurfillers
  • Kwalitatief hoogwaardige fillers van Juvederm, Aliaxin en Belotero
  • 45 minuten
  • Natuurlijk resultaat dat bij jou past

Prijzen:

€190
€250

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.