NL

Ooglidcorrectie Amersfoort

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Heb je last van overhangende oogleden, dan kan een ooglidcorrectie in onze cosmetische kliniek in Amersfoort een effectieve en duurzame oplossing zijn. Onze artsen bij Ageworth helpen je met deze relatief eenvoudige en snelle ingreep af van de overtollige huid boven je ogen. Zo wissel je die vermoeide blik om voor een frisse uitstraling.

Een ooglidcorrectie in Amersfoort is een ingreep van nog geen uur. Het resultaat is echter minstens tien jaar zichtbaar. Het is een ingreep die de kwaliteit van leven van veel van onze klanten aanzienlijk heeft verbeterd. Ervaar jij momenteel hinder van je overhangende oogleden?
Kom langs voor een ooglidcorrectie in Amersfoort, de gespecialiseerde artsen van Ageworth staan voor jou klaar.

Het proces van een ooglidcorrectie in Amersfoort

Voordat een ooglidcorrectie uiteindelijk wordt uitgevoerd, vindt een intake plaats in onze cosmetische kliniek in Amersfoort. Tijdens dit gesprek bespreek je met de arts wat jou op dit moment problemen geeft en wat je uiteindelijke wenselijke situatie is. Zo kan het zijn dat we samen kiezen voor een alternatief dat beter past bij jouw doel. In sommige gevallen kan een wenkbrauwlift bijvoorbeeld al voldoende verlichting geven en het gewenste resultaat bewerkstelligen. Kiezen we toch voor een ooglidcorrectie in Amersfoort, dan stellen we een behandelplan op en plannen we de ingreep in – desgewenst gelijk na de intake. 

De ooglidcorrectie behandeling in Amersfoort

De ooglidcorrectie duurt gemiddeld 45 minuten en vindt plaats in onze cosmetische kliniek in Amersfoort. De ooglidcorrectie behandeling start met de reiniging van je gezicht, zodat de te behandelen huid grondig ontsmet is. De arts zal de huid van je oogleden verdoven met kleine injecties. Van deze prikjes en de rest van de procedure zul je geen pijn ervaren. Het gebied dat de arts zal wegsnijden, wordt afgetekend en het huidoverschot wordt vervolgens met zorg weggesneden. Hierbij zal ervoor worden gezorgd dat het litteken in de plooi van de huid valt en dus onzichtbaar zal zijn wanneer het is geheeld. De huid wordt ten slotte gehecht met dun hechtdraad en de oogleden worden voorzien van kleine en dunne pleisters. Na de ooglidcorrectie vragen we je een moment tot rust te komen voordat je onze cosmetische kliniek in Amersfoort weer verlaat. Uiteraard is er op dit moment ook ruimte voor je eventuele vragen. Belangrijk is dat je zorgt voor vervoer naar huis – zelf autorijden is namelijk geen optie na deze behandeling.

Nazorg

De eerste dagen tot een week na de ooglidcorrectie behandeling in Amersfoort dien je rekening te houden met extra gevoeligheid van het behandelde gebied. Deze kan tijdelijk blauw kleuren en dikker zijn. Een week na de ooglidcorrectie in Amersfoort spreken we af voor het verwijderen van de hechtingen in onze cosmetische kliniek. Ook vindt dan de nacontrole plaats. In de periode tot twee weken na de behandeling vragen we je om wrijven en make-up te mijden. Ook raden we het af om de eerste twee weken naar de sportschool, sauna of zonnebank te gaan zodat de oogleden optimaal kunnen genezen. Je kunt het genezingsproces nog iets versnellen door littekencrème te gebruiken. 

Hoe lang houdt het resultaat?

Na ongeveer drie maanden is bij de meeste cliënten het eindresultaat van de ooglidcorrectie goed zichtbaar. Gemiddeld blijft dit tien tot vijftien jaar zo. Hierna kan de huid langzamerhand verslappen, afhankelijk van je leefstijl en aanleg. Op het moment dat je weer hinder ervaart van je oogleden, kun je nogmaals kiezen voor een ooglidcorrectie in Amersfoort.

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

va. € 795,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.