NL

Bovenooglidcorrectie

In het kort:

  • Bovenooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Een bovenooglidcorrectie is een uitkomst bij hangende en zware oogleden die veroorzaakt worden door overtollige huid. Een overhangend bovenooglid geeft een vermoeide aanblik, maar is niet alleen storend vanuit esthetisch oogpunt. Het kan tevens voor fysieke ongemakken zorgen: van spanningshoofdpijn tot irritatie van de ogen of zelfs een belemmerd zicht.

Een bovenooglidcorrectie is in veel gevallen de beste en meest duurzame behandeling van dit probleem. De artsen van Ageworth zijn gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties en helpen je in één bezoek aan onze cosmetische kliniek in Amersfoort aan een frissere blik.

Het proces van een bovenooglidcorrectie behandeling

Voordat onze arts de bovenooglidcorrectie uitvoert, vindt er een intakegesprek plaats. Hierin kun je al jouw wensen en vragen voorleggen. Zo komen we samen tot een behandelplan op maat. Het is mogelijk dat de arts in plaats van een bovenooglidcorrectie adviseert om een wenkbrauwlift uit te voeren. In sommige gevallen heeft dit als niet-chirurgische ingreep namelijk de voorkeur over een bovenooglidcorrectie. Uiteraard geeft jouw wens en oordeel de doorslag. Desgewenst kan gelijk na de intake de bovenooglidcorrectie behandeling ingepland worden.

Vernieuwde Uitstraling met Bovenooglidcorrectie

Als je last hebt van hangende oogleden en een vermoeid uiterlijk, kan een bovenooglidcorrectie de ideale oplossing bieden. Deze ingreep, uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen, verwijdert overtollige huid en eventueel vet uit het bovenste ooglid. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving, waarbij de nauwelijks zichtbare incisie in de natuurlijke plooi van het ooglid wordt gemaakt. Na de operatie worden de hechtingen zorgvuldig verwijderd, waardoor de littekens minimaal zijn. Met deze cosmetische correctie bereiken onze patiënten een frissere, meer uitgeruste blik. Het herstel is meestal vlot, en het resultaat van een bovenooglidcorrectie is vaak al snel na de ingreep zichtbaar.

De bovenooglidcorrectie behandeling

De bovenooglidcorrectie begint met het reinigen van de te behandelen huid, die vervolgens plaatselijk wordt verdoofd. Dit gebeurt met injecties, die geen pijn doen. Vervolgens tekent de arts het gebied af waar de incisies en hechtingen worden geplaatst. Deze incisie zal in de huidplooi boven het oog worden gemaakt, ter voorkoming van zichtbare littekens. Na het verwijderen van de overtollige huid wordt de incisie gesloten met dunne hechtingen. Deze zullen na een week worden verwijderd. De huid wordt middels kleine pleisters afgeplakt. We voorzien je van alle benodigde informatie over nazorg en herstel en na ongeveer 45 minuten kun je naar huis. Je mag niet zelf autorijden na een bovenooglidcorrectie, dus regel desgewenst vervoer.

Nazorg

De eerste dagen na de bovenooglidcorrectie zal het behandelde gebied beurs en gevoelig zijn. Een week na de ingreep worden in onze cosmetische kliniek in Amersfoort de hechtingen verwijderd tijdens de nacontrole. Ook is het aan te raden om litteken crème te gebruiken, waardoor de kans op littekens verkleind wordt. Vermijd de eerste twee weken na de bovenooglidcorrectie make-up, sauna’s en zonnebanken. Ook sporten raden we in deze periode af.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het genezingsproces van een bovenooglidcorrectie zal zo’n twaalf weken in beslag nemen. Vanaf dat moment zal het definitieve resultaat te zien zijn. Het effect van de behandeling is relatief duurzaam: gemiddeld tien tot vijftien jaar. De duur van het resultaat hangt echter af van een combinatie van je leefstijl, huidtype en genen. Mochten je oogleden na die tijd door veroudering weer gaan hangen, dan kan je een vervolgafspraak maken voor een bovenooglidcorrectie behandeling in onze cosmetische kliniek in Amersfoort.

In het kort:

  • Bovenooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

€ 995,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.