NL

Bovenooglidcorrectie Amersfoort

In het kort:

  • Bovenooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Wil je een bovenooglidcorrectie laten doen in Amersfoort, en zo jezelf voorzien van een frissere blik? In onze cosmetische kliniek in Amersfoort helpen wij je in één behandeling van je hangende oogleden af.

Met een bovenooglidcorrectie wordt verslapte en hangende huid weggenomen, wat jouw blik én aanblik verbetert. Je ziet er wakkerder en jeugdiger uit, en zult zelf ervaren dat jij je ook zo voelt. Hangende bovenoogleden kunnen namelijk zorgen voor een vermoeid gevoel vanwege het gewicht van de overhangende huid. Het is dan ook niet voor niets dat zorgverzekeringen in sommige gevallen deze ingreep vergoeden.

Het proces van een bovenooglidcorrectie in Amersfoort

Een bovenooglidcorrectie in onze cosmetische kliniek in Amersfoort begint met een intakegesprek met één van de artsen van Ageworth. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke, huidige en gewenste situatie in kaart. Het is mogelijk dat de arts met een voor jou geschikter alternatief komt, zoals een wenkbrauwlift. Bij Ageworth kan je altijd rekenen op een vakkundig advies, waarbij jouw wensen en welzijn uiteraard centraal staan. Zo komen we samen tot een behandelplan waar iedereen zich in kan vinden. De bovenooglidcorrectie in Amersfoort kan desgewenst gelijk na het intakegesprek ingepland worden – zo hoef je niet nogmaals naar onze kliniek in Amersfoort af te reizen.

De bovenooglidcorrectie behandeling in Amersfoort

De bovenooglidcorrectie behandeling in Amersfoort begint met het steriel maken van het te behandelen gebied. De huid wordt grondig gereinigd, waarna de oogleden lokaal worden verdoofd middels pijnloze injecties. De huid die zal worden verwijderd wordt door de arts gemarkeerd, waarna deze zorgvuldig wordt weggesneden. De kans op zichtbare littekens is minimaal doordat de incisie in de huidplooi van het oog wordt gemaakt. Met dun hechtdraad wordt de incisie gesloten en vervolgens worden de bovenoogleden afgeplakt met dunne pleistertjes. Direct na de ingreep zullen we je voorzien van de nodige informatie over nazorg en herstel. In 45 minuten sta je weer buiten. Zorg ervoor dat je beschikt over vervoer naar huis; zelf autorijden is namelijk geen optie na een bovenooglidcorrectie behandeling.

Nazorg

Houd rekening met een herstelperiode van minstens één à twee weken. De eerste dagen zal het behandelde gebied gezwollen, gevoelig en beurs zijn. Een week na de bovenooglidcorrectie maken we weer een afspraak op onze locatie in Amersfoort voor het verwijderen van de hechtingen. De eerste twee weken na een bovenooglidcorrectie dien je geen make-up te gebruiken en deze zone te ontzien. Ook een bezoek aan sportschool, sauna of zonnebank raden we ten zeerste af. Breng eventueel vanaf twee weken na de behandeling litteken crème aan op de oogleden om het herstel te bevorderen.

Hoe lang houdt het resultaat?

Het zal zo’n drie maanden duren voordat het gebied helemaal is genezen en het eindresultaat is te zien. Het mooie aan een bovenooglidcorrectie in Amersfoort, is dat de effecten tien tot vijftien jaar zullen aanhouden, afhankelijk van leefstijl, huidtype en aanleg.

In het kort:

  • Bovenooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

va. € 795,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.