NL

Fillers

In het kort:

  • Medische spierontspanners: drie tot zes maanden
  • Lip fillers: zes tot twaalf maanden
  • Neuscorrectie met injectables: twaalf tot achttien maanden
  • Kaaklijn fillers: zes tot twaalf maanden

In onze kliniek kunnen wij diverse aandoeningen behandelen met fillers. Ook voor esthetische fillerbehandelingen zoals een scherpere kaaklijn, neuscorrectie en lipfillers kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor het plaatsen van invullingen en de behandelingen die wij aanbieden op het gebied van fillers.

Filler behandeling: de mogelijkheden

Momenteel kun je bij onze kliniek terecht voor de volgende filler behandelingen:

Vollere lippen

Ervaar je volumeverlies in jouw lippen? Bij Ageworth kunnen we met behulp van natuurlijk hyaluronzuur je lippen voller maken, precies naar jouw wens.

Neus fillers

Als je je stoort aan je neus en deze wilt corrigeren, is het niet altijd nodig om een operatie te ondergaan. Injectables bieden een natuurlijk resultaat en vormen een uitstekend alternatief voor intensievere ingrepen. In onze kliniek kunnen we in minder dan een uur met behulp van fillers je neus een geheel nieuwe uitstraling geven.

Kaaklijn injectables

Na verloop van tijd kan er volumeverlies optreden in de kaakzone. Wil je een strakkere kaaklijn voor een jeugdiger uiterlijk, dan kunnen hyaluronzuurfillers daarbij helpen.

Medische spierontspanners

Heb je regelmatig last van spanningshoofdpijn of migraine? Door middel van botuline toxine kan de spieractiviteit in specifieke gebieden worden verminderd, waardoor je klachten afnemen.

Het proces

Iedere behandeling met fillers start met een persoonlijk consult met één van onze artsen. We bespreken je specifieke klachten en wensen. Indien gewenst kun je direct na het consult de fillers laten aanbrengen; zo hoef je niet meerdere keren naar onze kliniek te reizen.

De behandeling

Een filler behandeling in Amersfoort neemt gemiddeld zo’n 30 tot 45 minuten in beslag. De arts zal allereerst de huid die behandeld wordt grondig reinigen. Vervolgens worden de injectables toegediend volgens het afgesproken behandelplan. Dit gebeurt uiterst zorgvuldig en is vrijwel pijnloos.

Na de behandeling worden eventuele vragen beantwoord en ontvang je advies over de nazorg voordat je met een gerust gevoel naar huis gaat.

Nazorg

Omdat een injectable-behandeling slechts minimaal invasief is, is er geen sprake van een langdurige herstelperiode. Het behandelde gebied kan wel tijdelijk gevoelig zijn en in sommige gevallen ontstaan er lichte blauwe plekken.

We adviseren je om de eerste zeven dagen na de behandeling de sauna, sportschool en zonnebank te vermijden. Wacht ook minstens twee weken alvorens je een huidbehandeling ondergaat. Vermijd daarnaast onbeschermd contact met de zon voor het beste resultaat.

Hoe lang houdt het resultaat?

Afhankelijk van de soort behandeling die je kiest, blijft het resultaat drie tot achttien maanden zichtbaar. Hieronder vind je de gemiddelde duur van het zichtbare resultaat per behandeling:

Locaties

In het kort:

  • Medische spierontspanners: drie tot zes maanden
  • Lip fillers: zes tot twaalf maanden
  • Neuscorrectie met injectables: twaalf tot achttien maanden
  • Kaaklijn fillers: zes tot twaalf maanden

Prijzen:

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.