NL

Fillers Amersfoort

In het kort:

In onze kliniek in Amersfoort kunnen we verschillende klachten verhelpen met fillers. Je kunt ook bij ons terecht voor esthetische filler behandelingen, zoals een scherpere kaaklijn, neuscorrectie en het opvullen van de lippen. Lees hier alle mogelijkheden voor het plaatsen van fillers Amersfoort.

Fillers Amersfoort: de mogelijkheden

Op dit moment kun je bij onze kliniek in Amersfoort langs voor de onderstaande filler behandelingen:

Vollere lippen

Heb je last van volumeverlies in jouw lippen? Bij Ageworth kun je ze met natuurlijk hyaluronzuur een vollere uitstraling geven. Zo subtiel als jij wilt.

Neusfillers

Stoor je je aan je neus en wil je deze zone corrigeren, dan hoef je daarvoor niet onder het mes. Injectables geven een natuurlijk resultaat en zijn een uitstekend alternatief voor intensievere ingrepen. In onze kliniek kunnen we je in minder dan een uur middels fillers Amersfoort een hele nieuwe uitstraling geven.

Kaaklijn injectables

Naarmate we ouder worden, verliezen we volume in onze kaakzone. Wil je een scherpere kaaklijn voor een jeugdigere look, dan kunnen hyaluronzuurfillers helpen.

Medische spierontspanners

Heb je vaak last van spanningshoofdpijn of migraine? Dan kan je middels botuline toxine de spieractiviteit in bepaalde gebieden stilleggen, en daarmee je klachten verminderen.

Het proces

Elke behandeling met fillers begint met een persoonlijke intake met één van onze artsen. Daarbij brengen we jouw persoonlijke klachten en natuurlijk wensen in kaart. Desgewenst kun je gelijk na de intake de fillers laten plaatsen; zo hoef je niet meermaals op en neer naar onze kliniek in Amersfoort.

De behandeling

Een filler behandeling duurt gemiddeld zo’n 30 tot 45 minuten. De arts zal eerst de te behandelen huid goed reinigen. Hierna worden de injectables geplaatst volgens het behandelplan. Dit zal uiteraard met de grootste zorg gebeuren en nagenoeg pijnloos zijn. Na de behandeling kun je jouw eventuele vragen kwijt en kun je met de nodige nazorg adviezen met een gerust hart naar huis.

Nazorg

Een injectable-behandeling is amper invasief, dus van een intensieve herstelperiode is geen sprake. Wel kan het behandelde gebied tijdelijk gevoelig zijn. Soms kan dit een paar dagen aanhouden of kan er sprake zijn van lichte blauwe plekken. We raden je aan om de eerste zeven dagen na de behandeling de sauna, sportschool en zonnebank te mijden. Wacht ook tot twee weken met het laten doen van huidbehandelingen. Vermijd eveneens onbeschermd contact met de zon voor een optimaal effect.

Hoe lang houdt het resultaat?

Afhankelijk van het soort behandeling dat je laat doen, zal het resultaat drie tot achttien maanden aanhouden.

In het kort:

Prijzen:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.