NL

Fillers Apeldoorn

In het kort:

Ontdek de voordelen van fillers in Apeldoorn bij onze toonaangevende kliniek. Ons assortiment van esthetische behandelingen met fillers omvat opties voor het definiëren van de kaaklijn, neuscorrecties zonder chirurgie en lipvergroting. Ontdek de volledige reeks behandelingen met fillers die Ageworth te bieden heeft.

Behandelmogelijkheden met Fillers bij Ageworth Apeldoorn

Bezoek onze faciliteit in Apeldoorn voor de volgende filler behandelingsopties:

Lipvergroting

Ervaar je een afname in volume in je lippen? Ageworth biedt de mogelijkheid om met hyaluronzuur jouw lippen subtiel meer volume te geven.

Neusfillers

Als je ontevreden bent over de vorm van je neus, bieden wij een niet-chirurgische oplossing. Onze fillers zorgen voor een natuurlijke correctie en vormen een prima alternatief voor ingrijpende operaties. Met fillers kan onze kliniek in Apeldoorn binnen een uur jou een vernieuwde uitstraling schenken.

Injectables voor de Kaaklijn

Volume verlies in de kaak kan een teken zijn van het ouder worden. Voor een gedefinieerde kaaklijn die een jeugdige uitstraling bevordert, kunnen onze fillers uitkomst bieden.

Medische spierontspanners

Botuline toxine kan een oplossing zijn voor chronische spanningshoofdpijn of migraine door de spieractiviteit in getroffen gebieden te verminderen.

Behandelproces

Iedere fillerbehandeling start met een consult waarin we jouw unieke situatie en wensen bespreken. Direct na dit gesprek kunnen de fillers aangebracht worden, zodat je niet vaker dan nodig naar onze kliniek hoeft te reizen.

Behandeldetails

De fillerbehandeling neemt gemiddeld 30 tot 45 minuten in beslag. De arts reinigt de huid zorgvuldig voordat de fillers volgens een vooraf vastgesteld plan worden ingebracht. We streven naar een zo comfortabel mogelijke ervaring. Vragen en zorginstructies volgen na de behandeling, zodat je met een goed gevoel naar huis kunt.

Nazorgadvies

Fillerbehandelingen zijn minimaal invasief en vereisen geen lange herstelperiode. Toch kan het gebied waar de behandeling heeft plaatsgevonden gevoelig zijn. Om het beste resultaat te garanderen, adviseren wij om directe zonblootstelling en bezoeken aan de sauna, sportschool of zonnebank in de eerste week na de behandeling te vermijden. Huidbehandelingen kun je het beste twee weken uitstellen.

Hoe lang houdt het resultaat?

Afhankelijk van het soort behandeling dat je laat doen, zal het resultaat drie tot achttien maanden aanhouden. Dit is per behandeling de gemiddelde duur van het zichtbare resultaat:

In het kort:

Prijzen:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.