NL | EN | ES

Nardin Nuri

Dokter Nardin Nuri, is een ervaren en gedreven arts met een sterke affiniteit met zowel reguliere medische zorg als esthetiek. Na haar afstuderen als arts negen jaar geleden aan het Leids Universitair Medisch Centrum, heeft ze zich gespecialiseerd in de huisartsgeneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Met vijf jaar ervaring als huisarts en een bijzondere interesse in chirurgische ingrepen binnen de huisartsenpraktijk, heeft dokter Nuri een veelzijdige achtergrond opgebouwd.

Daarnaast heeft dokter Nuri zich gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde, met een specifieke focus op injectable behandelingen. Hierbij combineert ze zowel esthetische inzichten als medische deskundigheid. Haar doel reikt verder dan het bevorderen van uiterlijke schoonheid; ze streeft ernaar innerlijk welzijn en zelfvertrouwen te versterken.

Binnen Ageworth Clinics draagt dokter Nuri haar uitgebreide kennis en vaardigheden bij om cliënten te begeleiden naar hun beste versie. Met haar warme en empathische aanpak creëert ze een vertrouwde omgeving waarin medische zorg en esthetische doelen naadloos samenkomen. Ze hecht waarde aan persoonlijke verbinding en begrip, en werkt nauw samen met haar cliënten om op maat gemaakte behandelplannen te ontwikkelen. Zo brengt ze zorg en schoonheid harmonieus samen.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.