NL | EN | ES

Barof Sanaan

Drs. Barof Sanaan is een ervaren arts gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde, met zijn focus op injectable behandelingen. Hij heeft zijn opleiding tot arts voltooid aan de gerenommeerde Radboud Universiteit en heeft in de loop der jaren uitgebreide ervaring opgebouwd in de cosmetische geneeskunde. Vanaf september start hij zijn opleiding tot huisarts, waardoor hij een brede kennis en expertise in de medische wereld combineert met zijn specialisatie in injectables. 

Als specialist in injectable behandelingen, waaronder fillers en botuline toxine (botox), heeft Drs. Sanaan een passie voor het corrigeren en voorkomen van rimpels, volumeverlies en asymmetrie. Met zijn nauwkeurige technieken streeft hij ernaar om de wensen en verwachtingen van zijn cliënten te realiseren. Drs. Sanaan heeft een holistische visie op schoonheid en gezondheid, waarbij hij altijd de natuurlijke uitstraling en balans van het gezicht en lichaam respecteert.

Bij Drs. Sanaan staat het creëren van een vertrouwensband met zijn cliënten centraal. Hij neemt de tijd om naar hun wensen en doelen te luisteren en biedt persoonlijk advies op maat. Door zijn zorgvuldige benadering zorgt Drs. Sanaan ervoor dat elke injectable behandeling een veilige en comfortabele ervaring is, met oog voor detail en esthetiek.

We zijn verheugd om Drs. Barof Sanaan in ons team te hebben als onze toegewijde injectables specialist. Zijn passie voor cosmetische geneeskunde en zijn streven naar natuurlijke schoonheid maken hem de ideale arts voor diegenen die op zoek zijn naar deskundige zorg en verfijnde resultaten.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.