NL | EN | ES

Alina Petrova

Met genoegen stellen wij huidtherapeut Alina Petrova aan u voor. Sinds 2016 heeft Alina uitgebreide ervaring opgebouwd als huidtherapeut, met een specialisatie in diverse licht- en laserapparatuur, microneedling, coagulatie, verschillende chemische peels en cosmeceuticals.

Alina’s toewijding aan haar vak komt tot uiting in haar gedrevenheid en passie. Ze benut verschillende behandelinterventies om optimale resultaten te bereiken, waarbij ze de synergie tussen verschillende technieken benadrukt. Haar benadering is persoonlijk, met aandacht voor de individuele behoeften van haar cliënten. Alina staat bekend om haar luisterend oor, proactieve betrokkenheid, en het vermogen om verder te kijken dan wat zichtbaar is. Bij haar ligt de focus op u en kwaliteit.

Alina waarborgt een laagdrempelige benadering, waar persoonlijke aandacht, positieve energie en eerlijk advies centraal staan. Het geeft haar immense voldoening om cliënten zelfverzekerd de deur uit te zien gaan, wetende dat ze hebben bijgedragen aan het verbeteren van hun welzijn.

Met haar ruime ervaring en expertise voegt Alina Petrova niet alleen kennis toe aan ons team, maar ook een warme, betrokken persoonlijkheid die perfect aansluit bij de waarden van Santé by Ageworth.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.