NL

Ooglidcorrectie Amsterdam

Ooglidcorrectie Amsterdam

Wat is een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is een ingreep om overhangende oogleden te behandelen. Overhangende oogleden kunnen leiden tot een zwaar gevoel boven je ogen en een vermoeide uitstraling. Met een ooglidcorrectie zijn deze problemen snel verleden tijd. Een ooglidcorrectie wordt bij Ageworth zorgvuldig uitgevoerd door een gerenommeerd arts en duurt vaak slechts 45 minuten.

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

  • Ooglidcorrectie                 va. € 995,-

Wat zijn de voordelen van een ooglidcorrectie Amsterdam?

 

Heb je te maken met hangende oogleden en ben je die helemaal zat? Dan is een ooglidcorrectie absoluut het overwegen waard. Deze behandeling is al jarenlang populair en dat is niet zonder reden. De ingreep maakt een wereld van verschil en zorgt ervoor dat jij straks weer stralend de deur uitloopt. Een groot voordeel van een ooglidcorrectie is dat je jouw jeugdige uitstraling weer terugkrijgt. Daardoor krijgt ook je zelfvertrouwen een boost. Een ander voordeel is dat je door deze ingreep vaarwel kunt zeggen tegen je vermoeide blik en het zware gevoel boven je ogen. 

Zo ziet de behandeling eruit

Voor de ooglidcorrectie Amsterdam gaat een van onze artsen met je in gesprek om je doel, wensen en behoeften te bespreken. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op. Als je daar akkoord mee gaat, dan kan de ingreep ingepland worden, desgewenst gelijk na de intake. Tijdens de behandeling zal de arts eerst de huid grondig reinigen en ontsmetten, waarna de huid van de oogleden verdoofd wordt door wat kleine injectables. Het overtollige vet en het te veel aan huid wordt vervolgens weggesneden.

 

Al met al neemt de ingreep maar weinig tijd in beslag. De resultaten zijn optimaal zichtbaar na zo’n drie maanden. Hoelang je er profijt van hebt, hangt af van verschillende factoren als genetische aanleg, huidtype en leefstijl. Over het algemeen kun je rekenen op resultaten van tien tot vijftien jaar.

Ooglidcorrectie Amsterdam: Bezoek de kliniek van Ageworth

 

Voor een ooglidcorrectie zit je bij Ageworth goed. Als je in Amsterdam of omgeving woont, maak je met onze kliniek een geweldige keuze. Onze kliniek is uitstekend bereikbaar. Je vindt Ageworth in Amersfoort, dat maar op korte afstand van Amsterdam gelegen is. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer is onze kliniek prima te bereiken. Er is genoeg parkeergelegenheid bij ons. Een ooglidcorrectie neemt niet veel tijd in beslag, waardoor je binnen no time weer buiten staat.

 

Heb je eerst nog vragen over de behandeling of
over onze locatie? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Dat doe je door te bellen naar 085 – 7326 954 of een mailtje te sturen naar klantenservice@ageworth.com.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.